Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Lief&Zo!

IN THE SPOTLIGHTS: Lief&Zo!
20 juli De leukste baby cadeauboxen met zorg en liefde samengesteld

Yeah, een baby!
Regelmatig lopen wij bij Kindermusthaves tegen webshops aan waar we dírect enorm enthousiast van worden! En vandaag zetten we er weer eentje in de spotlights. Maak kennis met: LIEF&ZO! In deze online winkel vind je de aller leukste baby giftboxen die ervoor zorgen dat je altijd met een uniek cadeau op kraambezoek gaat!(Klik op de foto)

Het gezicht achter Lief&Zo is Mascha, mama van 2 leuke (en ondeugende) boys, zwanger van een babygirl en woonachtig in Almelo. Naast de webshop, waar je vele cadeauboxen met verschillende thema’s tegenkomt, heeft Mascha ook nog een fysieke winkel in Almelo. Een winkel die zich richt op lifestyle en design voor kinderen! Grotestraat 109, Almelo Wij richten ons vandaag op de webshop!(Klik op de foto)

Als een dierbaar persoon in jouw omgeving zwanger is, wil je heel graag iets leuks en origineels geven. Het meest memorabele moment in het leven van bijvoorbeeld jouw zus of vriendin verdient natuurlijk iets tofs! Maar wat? Kies je voor kleding, speelgoed of juist iets praktisch? Stop maar met twijfelen, want met deze baby giftboxen zit je helemaal goed. Hierin zitten namelijk verschillende hippe babyartikelen, zo kun je dus van alles wat geven!(Klik op de foto)

Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst kun je kiezen uit een box voor een jongetje, meisje of unisex. Aangezien ik net een dochter heb gekregen, ga ik even lekker koekeloeren bij de girls! Welk budget wil je uitgeven? Er zijn namelijk verschillende pakketten met verschillende prijzen. Ohlala, de boxen zijn zooo leuk! De 'Splash Pink' bijvoorbeeld met een schattig roze badspeeltje van het Spaanse merk Oli&Carol erin of de 'Deer Pink' die een schattig babypakje van het merk Bess bevat. Wat kom je verder allemaal tegen in de boxen? Denk aan Nijntje knuffels, slabbetjes, verzorgingsproducten van Naïf en bijtspeelgoed van o.a. Sophie de Giraf.
(Klik op de foto)

Bij de jongetjes vind je vergelijkbare items, maar dan in andere kleuren. Stuk voor stuk zijn het giftboxen waar zowel de baby als de kersverse papa en mama heel blij van worden! TIP: naast de baby cadeauboxen vind je bij Lief&Zo ook nog andere mooie kraamcadeaus! Denk aan leuke hydrofiele doeken van Done by Deer, lieve dierenkoppen van Wild & Soft en prachtige babynestjes. Op deze pagina kun je ook zelf een giftbox samenstellen door producten uit te zoeken en aan het winkelmandje toe te voegen. Zo wordt het nog persoonlijker! (Klik op de foto)

Kortom, breng gauw een bezoekje aan Lief&Zo en kies jouw favoriete giftbox uit! En oh ja, last but not least: de cadeautjes worden door Mascha super leuk ingepakt, hierdoor is het écht een feestje om het cadeau te geven én te krijgen. 


(Klik op de foto)

TIP: Er geldt nu een leuke winactie op onze Instagram pagina!