Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Little Creations!

IN THE SPOTLIGHTS: Little Creations!
17 november De leukste knutselboxen van Nederland

"Mama, zullen we knutselen"? Mijn kinderen zijn dol op kleuren, knippen, vouwen, tekenen en plakken...maar helaas hebben ze een moeder getroffen met 2 linker knutselhanden. Ik vind het overigens wel super leuk om te doen, maar om nou echt te zeggen dat het er Instagram-waardig uitziet, nee niet echt! Niet dat dit perse moet natuurlijk, maar ik hou wel van het afleveren van dingen die in elk geval lijken op wat ik in gedachten heb. Dus ben ik super blij met de ontdekking van: Little Creations!- Klik op de foto -

Bij Little Creations kun je elke maand een knutselbox vol met kwaliteit én gemak bestellen!  
Het gezicht achter dit leuke bedrijf, zijn 2 mama's, Dinja & Marlies, die als geen ander weten hoe het drukke gezinsleven in elkaar steekt. De 'druk' om naast 2 intensieve banen, kinderen, een huishouden en een partner ook nog een toffe moeder te zijn, bracht Dinja en Marlies op het idee om samen iets heel nieuws op te gaan zetten! Hun missie? Het leven van alle ouders weer een stukje makkelijker te maken! Zo ontstond Little Creations, een soort klant en klaar pakket dat thuis wordt bezorgd en vol zit met ingrediënten om de kids te vermaken als de ouders vrij zijn. Klinkt toch als muziek in de oren?
- Klik op de foto - 

Elke maand bedenken deze crea bea dames nieuwe, originele en inspirerende knutselactiviteiten voor in de boxen die lekker bij jou thuis worden bezorgd (alleen daar hou ik al van). Per maand kun je er eentje bestellen (zonder abonnement) en wij gaan ze deze maand eens uitproberen! We kiezen voor een Original Box en een Thema Box (Sinterklaas), er zijn boxen voor 3+ of 6+ jaar verkrijgbaar. Omdat we helemaal in de Sint mood zijn, gaan we hiermee van start! 


- Klik op de foto - 

Samen met de kids maken we een te leuke slinger van jute stof, versierd met de letters 'SINT' van foam en 2 mijters, die mogen natuurlijk niet ontbreken. We rijgen er een touw doorheen en inmiddels hangt hij te shinen in huis! We hebben de smaak te pakken en gaan door met het verven van stenen, Rocks! Deze vonden mijn kids echt geweldig, gezichtjes worden erop getekend, ze beplakken ze met pailletten, heerlijk kneuterig. 


- Klik op de foto -

Last but not least wilde Luca nog heel graag de luchtballon van knopen maken. Met ijsstokjes, vilt en touw wordt een mandje gemaakt en de ballon bestaat zelf uit allerlei verschillende kleuren knopen. Zo vrolijk! Het is een prachtig canvas schilderij geworden, die een mooi plekje krijgt op zijn kamer. 


- Klik op de foto -

Goed om te weten: de boxen zijn elke maand los te bestellen zonder abonnement. Kortom, écht een dikke aanrader om eens zo'n box uit te proberen thuis die gegarandeerd zorgt voor meer quality time met je kids! TIP: er zijn ook knutselboxen voor kinderfeestjes, leuk als je er binnenkort eentje op de planning hebt staan. 

Bestel jouw knutselbox van Little Creations HIER


- Klik op de foto - 

Little Creations, Great Moments