Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Maan Amsterdam!

IN THE SPOTLIGHTS: Maan Amsterdam!
03 mei Vier jouw geluk met Maan Amsterdam
 
De geboorte van jouw kindje is zo’n bijzondere periode, je wilt graag zoveel mogelijk vastleggen zodat je het later allemaal nog eens rustig terug kunt lezen. Daarom hebben wij vandaag op Kindermusthaves een enorm leuke tip voor jullie. Maak kennis met: Maan Amsterdam! Zwangerschaps- en babyproducten die jou het WOW gevoel geven!


 
Trotse eigenaresses van Maan Amsterdam zijn Anoek en Marieke, twee beste vriendinnen die een gezamenlijke passie delen voor mooie en unieke producten. Maan Amsterdam is ontstaan vanuit de gedachte dat de bijzondere zwangerschap, baby- en kindertijd voorbij vliegt en daarom op een mooie manier vastgelegd moet worden. En dat kan in hun prachtige invulboeken!


 
Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoegsel van de eerste letters van de voornamen van de dames: Marieke en Anoek. Omdat zij op het moment van bedenken een weekendje in Amsterdam waren, besloten zij dat Maan Amsterdam dé naam moest zijn voor hun merk. Et volia, Maan Amsterdam was geboren!
 
Allereerst zetten we graag het 'Mijn geboorteboek' in de spotlights! Een uniek boek waarin je alles vastlegt rondom de geboorte van jouw prinsje of prinsesje. Hoe heb je de bevalling ervaren, wie kwamen er allemaal op bezoek die eerste dagen en hoe sliep en dronk jouw mini die eerste tijd. Allemaal dingen die super leuk zijn om later terug te lezen! Dit boek is een echte musthave omdat je er alles in kunt verzamelen: de geboorte, het kraambezoek en er is ruimte voor geboortedossiers & ontvangen wenskaarten. Omdat je de eerste weken veel dingen ontvangt, is het handig dat je dit met dit boek allemaal op 1 plek kunt bewaren. Het is écht alles wat je nodig hebt om die eerste weken vast te leggen! Goed om te weten is dat het boek door iedereen ingevuld kan worden (ook door papa's en alleenstaande mama's) en dat het kraambezoek geen enorme vragenlijst hoeft in te vullen ;-) De kraamvisite invulpagina's zijn namelijk zo kort en algemeen mogelijk gehouden! Kortom, voel de liefde en leg jouw roze wolk vast in dit mooie geboorteboek van Maan Amsterdam.  
Naast het geboorteboek vind je hier ook het ‘ Mijn Zwangerschapsdagboek’, waarin je alles rondom jouw zwangerschap kunt opschrijven. Denk aan je gevoelens tijdens je zwangerschap, de echo’s en bezoekjes aan de Verloskundige. Nice! En om het verhaal helemaal compleet te maken, is er ook nog een ‘Mijn eerste jaar’ boek'. Het leuke hieraan is dat je er allerlei vragen over jouw kindje in kunt beantwoorden. Zo tof als jouw zoon of dochter dit later allemaal terug kan lezen!
 
Wat ons tot slot nog enorm aanspreekt, is het uiterlijk van de boeken. De kwaliteit straalt er vanaf en de fijne vormgeving en pastelkleuren zorgen ervoor dat het ook geweldig leuk is om de boeken cadeau te geven. Alle boeken hebben dezelfde stijl, dus je kunt er een mooie serie van maken! 


 
Kortom, meer dan genoeg reden om snel een kijkje te nemen bij Maan Amsterdam!