Kindermusthaves

In the spotlights: MAMALOVES!

In the spotlights: MAMALOVES!
21 januari Personalized jewellery
 
Hoera, we hebben weer een prachtige webshop vol musthave sieraden gevonden die hoog scoren op de verlanglijstjes van deze mama’s! Maak vandaag kennis met MAMALOVES: gave armbanden, kettingen en bedeltjes die met de hand worden gegraveerd, mooie en draagbare sieraden waarin jouw bijzondere verhaal wordt vastgelegd.
 
De gezichten achter MAMALOVES zijn Katrien en Marije, 2 vriendinnen en allebei moeder van 3 kids. Een kennismaking met een ervaren goudsmit in Marseille die zijn werk met zoveel liefde, passie en vakmanschap uitvoerde, inspireerde de vriendinnen om zelf sieraden te gaan ontwerpen. Een paar maanden later was MAMALOVES een feit!
 
MAMALOVES staat voor stijlvolle, stoere, hippe en tijdloze sieraden. Sieraden die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren, die schitteren in eenvoud én ze zijn ook nog eens goed betaalbaar…WE  LOVE IT! Alle sieraden vertellen hun eigen bijzondere liefdes verhaal, mooi om cadeau te geven, maar ook prachtig om lekker zelf te houden. Laat de dames jouw verhaal vastleggen in een uniek sieraad.
 
Symboliseer bijvoorbeeld de liefde voor jouw partner door een bedelarmbandje met zijn eerste letter in een hartje te graveren of leg de geboortedatum van jouw kindje vast in een rond bedeltje. Maar ook de naam van een overleden dierbare aan een mooie ketting of een ontroerende quote zijn mogelijk. Kun je hulp gebruiken? Kijk dan eens bij ‘Inspiration’ en ‘fall in love’.
 
“Keep your loved ones close”
 
Door een sieraad van MAMALOVES te dragen, zul je regelmatig stilstaan bij de bijzondere, gelukkige of misschien juist verdrietige gebeurtenis die achter jouw sieraad schuilt. De dames van MAMALOVES willen ‘een product maken dat raakt’ en dat is precies wat zij met hun sieraden bereiken! Kies voor silver of gold-plated en creëer het liefste cadeautje om te geven of te krijgen.  
 
Nieuwsgierig geworden? Breng dan gauw een bezoekje aan MAMALOVES via onderstaande link. Worden jullie net zo hebberig als wij :-)? 
 
MAMALOVES - LOVE, WANT, NEED

Breng HIER een bezoekje aan de webshop!