Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: MatchStick Monkey!

IN THE SPOTLIGHTS: MatchStick Monkey!
30 juni The BEST choice

MatchStick Monkey! Dé perfecte bijtring bij het doorkomen van tandjes in de vorm van een aapje en in heel veel leuke kleurtjes verkrijgbaar. Kortom, het beste en leukste vriendje van jouw kindje om op te kauwen!
MatchStick Monkey is ontworpen en bedacht door de Engelse Katie Windridge, moeder van drie dochters. Haar oudste meisje Minnie had toen ze nog geen 1 maand oud was al last van doorkomende tandjes en geen enkel middeltje hielp tegen de pijn. Sterker nog, als Katie probeerde het tandvlees te masseren, werd ze steevast gebeten. Geen fijn gevoel! Zo ontstond in haar hoofd het idee van de MatchStick Monkey en toen Katie van haar tweede dochter Coco beviel, werd ook deze unieke bijtring geboren!

De MatchStick Monkey is een grappig en soepel hulpmiddel bij het doorkomen van tandjes, hij zorgt ervoor dat de pijn minder wordt doordat de gels en zalfjes direct op de pijnlijke plekken terechtkomen door de bobbels achterop het hoofdje van het aapje. Daarnaast stimuleren ze de doorgroei van de tandjes op een veilige manier. Waarom een aap? Omdat haar meisje altijd al dol is geweest op deze dieren en het belangrijk is dat elk kindje de bijtring gemakkelijk kan vasthouden in de kleine handjes.


   

Er zijn 3 typen Monkey’s om uit te kiezen. De Original Monkey, de Dancing Monkey en de Mini Monkey. De mini is een wat kleinere versie en dit aapje is in één stuk gegoten. Hierdoor bevat het geen luchtgaatjes waar duizenden bacteriën in kunnen gaan zitten. Daarnaast is de Mini Monkey de éérste bijtring welke gemaakt is van Biocote® een microbiële technologie! Leuk om te weten, is dat er wat nieuwe kleurtjes aan de collectie zijn toegevoegd.

Kortom, deze MatchStick Monkey wil elke mama met een klein kindje in huis hebben! Check onderstaande foto’s voor de nieuwste kleuren en bestel jouw MatchStick Monkey HIER!MatchStick Monkey…de perfecte bijtring!