Home

Kindermusthaves

In the spotlights: MENEER PEER!

In the spotlights: MENEER PEER!
14 mei Kids Design
 
Yes, we hebben weer een leuke (webshop) tip voor jullie! Ben je op zoek naar mooie items voor de kinderkamer, leuke cadeautjes of lieve knuffels voor je kleintje? Maak dan vandaag op Kindermusthaves kennis met: Meneer Peer! Meneer Peer is dé kids design winkel waar kinderen en ouders blij van worden!

Meneer Peer is ontstaan vanuit de Design-fabriek. Toen er ruimte naast het winkelpand kwam, hebben de mensen van de Design-fabriek gekeken wat ze met die ruimte konden en vooral ook wilden doen. Omdat het aanbod van kwalitatief mooie kinderspullen beperkt was in Leeuwarden zijn ze gestart met Meneer Peer. Bij Meneer Peer wordt er bewust gelet op kwaliteit en materialen en kiezen ze voor producten die een mooie aanvulling zijn op het interieur. Dagelijks wordt er op zoek gegaan naar de leukste labels voor de online winkel waarbij de kwaliteit dus altijd voorop staat. En dat is te zien aan het prachtige merkenpakket!
 
Tijd om even lekker rond te neuzen in de overzichtelijke webshop. Laten we beginnen bij de ‘Verzorging’, hier kom je bijvoorbeeld de geweldige verschoningsmatjes van KONGES SLØJD tegen, met deze exemplaren ga je voortaan altijd stylish op pad. Maar ook de koffertjes van FRESK, de bijtringen van FABELAB en de geweldige swaddles van LIEWOOD bezorgen jou vast een geluksgevoel! 
Door naar de ‘Kinderkamer’, niets is zo leuk als het oppimpen van de baby- en kidsrooms! Dit doe je sowieso met de hippe dierenkoppen van FIONA WALKER, die olifant is een echte musthave. Maar kijk ook eens bij de toffe hanglampen van KIDS DEPOT, gemaakt van bamboe en echte blikvangers! Kennen jullie hun vilten planten trouwens al? Dat is zo’n grappige accessoire! De babykamer maak je helemaal compleet met de muziekdoosjes en de mobieltjes van CAMCAM…verliefd!
 
Verder vind je bij Meneer Peer nog alles ‘Voor Aan Tafel’. Eten wordt echt een feestje met het leuke servies van DONE BY DEER. En gaat jouw kindje naar school? Dan tippen wij jullie hierbij de leuke drinkflessen van SEBRA! Een echte musthave vind je ook bij 'Spelen'. We hebben het over de hobbelschapen van POVL KJER. In Nederland is Meneer Peer de enige winkel die de originele hobbelschapen van dit merk verkopen! Prachtige handgemaakte hobbelschapen, allemaal ambachtelijk gemaakt in Denemarken. 
Tot slot vind je onder ‘TEXTIEL’ nog allerlei fijne hydrofiele doeken, badcapes, slaapzakken en leuke rugtasjes! Kortom, snel een bezoekje brengen aan Meneer Peer en net zo enthousiast worden als wij. Hieronder vind je een greep uit hun geweldige assortiment!Naast de webshop heeft Meneer Peer ook een 'shop-in-shop’ bij de Design-fabriek in Leeuwarden. Alexander Cohenwei 12, Leeuwarden
 
HAPPY SHOPPING!