Home

Kindermusthaves

In the spotlights: NEWBORN GIFT SHOP!

In the spotlights: NEWBORN GIFT SHOP!
09 september Small gift, big surprise

Cadeautjes krijgen en ook zeker cadeaus geven, er is toch bijna niks leuker dan dat!? Wij worden dan ook heel erg blij van het feit dat we jullie kennis kunnen laten maken met: Newborn Gift Shop. Dé Gift Shop vol met te leuke zwangerschaps-, babyshower- en kraamcadeaus en mooie baby essentials. In de webshop kun je terecht voor een klein cadeautje onder de vijftien euro maar ook een door jezelf samengesteld pakket behoort tot de mogelijkheden. Kortom, de webshop die je voortaan niet meer vergeet! 


(Klik op de foto)

Zitten jullie ook in zo'n fase waarin iedereen om je heen wel zwanger lijkt te zijn? Dan ben je waarschijnlijk net als wij voortdurend op zoek naar mooie, originele en lieve cadeaus voor de (aanstaande) mama's. Deze fijne webshop maakt de zoektocht een stuk makkelijker, alle baby cadeaus die je hier vindt, zijn namelijk met veel zorg samengesteld voor de allerkleinsten en dus is een cadeau van de Newborn Gift Shop áltijd een succes! 


(Klik op de foto)

Laten we gezellig een rondje maken door de online winkel. Allereerst vinden we het super handig dat je op verschillende categorieën kunt zoeken, denk aan gender, prijsklasse en artikel. Ook een voorkeur voor kleur kun je aangeven. Toevallig zoek ik een cadeautje voor mijn pasgeboren nichtje Chloé, dus ik start mijn zoektocht met heel veel roze. Hebberig word ik direct van de onesie van muslin stof van Little Indians, van de lieve rompers en de prachtige slab Olivia van het Australische merk Alimrose. Wat ga ik in hemelsnaam kiezen? Uiteindelijk kies ik toch voor het poppenkonijntje van ditzelfde Australische merk. Hier gaan ze zo blij mee zijn!


(Klik op de foto)

Zoek je iets voor een baby boy? Wij kijken even met je mee! Praktisch en leuk is de Kinderwagenhanger Starfish, dat wordt heel gezellig in die kinderwagen. Ook een bijtring van ByBabyBubbles is altijd een succes, zo mooi met de siliconen kralen. Mijn favoriet? De Baby Boy Bunny, zo geweldig met dat strikje! En oh ja, we zetten graag nog het babyarmbandje van Mayli Jewelry nog even in de spotlights, dit barnsteen baby armbandje is een uniek kraamcadeau of zwangerschapscadeau. 


(Klik op de foto)

Extra leuk is dat je gratis (!) een bijpassend kaartje mag kiezen om het nog net wat persoonlijker te maken. De cadeaus die je uitkiest passen door de brievenbus en dus kun je ze ook direct naar jouw lieve vriendin, zus of collega sturen. Uiteraard in een stijlvolle verpakking! Vind je het lastig om zelf een cadeau uit te kiezen? Er is ook een Newborn Gift Card te bestellen, dan kan er sowieso niks misgaan :-)


(Klik op de foto)

Tot slot is het leuk om te weten dat de webshop sinds kort is uitgebreid met essentials! Wiegdekentjes, lakentjes, hemeltjes en muziekdoosjes, allemaal mooie producten die de babykamer afmaken. Verwen je kleintje met heerlijke verzorgingsproducten, swaddles, omslagdoeken en badjasjes en geniet samen van alle fijne momenten. 


(Klik op de foto)

Tijd om Newborn Gift Shop een bezoekje te brengen, dit kan HIER!