Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Noranook!

IN THE SPOTLIGHTS: Noranook!
16 december Duurzaam speelgoed

Wij vinden het belangrijk om onze kinderen het belang van duurzaamheid bij te brengen. We zijn hier niet perse heel consequent in, maar het kan natuurlijk geen kwaad er af en toe een beetje extra op te letten! Bijvoorbeeld door straks met kerst duurzaam speelgoed cadeau te geven, wat er vaak ook nog eens prachtig uitziet. Neem daarom samen met ons een kijkje bij: NoraNook! Een speelgoedwinkel voor de moderne en bewuste ouders, met duurzaam, artistiek en leerzaam speelgoed.


(Klik op de foto)

NoraNook is opgericht door Anouk, haar doel is uniek, educatief en duurzaam speelgoed te bieden in haar webshop. Daarbij staat een uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel! Zij wil met NoraNook een plek creĆ«ren met duurzame cadeau's voor jongens en meisjes die de geest uitdagen, het oog strelen & de zintuigen prikkelen. Een walhalla voor kinderen dus! 


(Klik op de foto)

Laten we een rondje door de shop maken, de collectie is zo uitgebreid. We beginnen bij 'SMALL WORLD', onze kindjes zijn namelijk gek op dieren. De mooie houten Forest Set bestaat uit allemaal geweldige dieren en bomen die je op elkaar kunt stapelen. Bedoeld om de natuur te leren kennen. Ook de Insecten Toob vinden mijn jongens geweldig! Kleine, wiebelige diertjes om in de hand te houden en te bestuderen. 


(Klik op de foto)

Dan 'BOUWEN EN STAPELEN', altijd succesvol! Hier vind je allerlei vrolijke stapeltorens: een appel, regenboog en peer. De leeuwen puzzel is super origineel en kijk die grappige giraf! Bij 'FANTASIESPEL' valt ons oog op de groentenset en bij 'SPELLETJES' scoren we een vrolijke memoryset, de Wildlife versie is onze favoriet! 


(Klik op de foto)

Super handig tot slot is de 'CADEAUTJES HULP', hier vind je voor elke leeftijd leuke tips. Voor Sophie kom ik uit bij de Pikler Triangle, nu als pre-order te bestellen en een geweldige manier om op een veilige manier te klimmen en grenzen/mogelijkheden te verkennen. Voor Sam heb ik het stapelspel van Londji onder de kerstboom gelegd, een prachtig vormgegeven houten spel. En Juul, onze prinses, krijgt een prachtige stoffen kroon van hennep! 


(Klik op de foto)

Leuk om te weten: achter al het speelgoed schuilt een verhaal. Dit verhaal is terug te vinden op haar social media account en bij het kopje leveranciers op de website. 

Kortom, NoraNook is een webshop die je gewoon heel snel een bezoekje moet brengen voor de kerstdagen!