Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Petit Cool!

IN THE SPOTLIGHTS: Petit Cool!
12 oktober Kindermoois uit Frankrijk

Yeah, we hebben een hele toffe webshop ontdekt. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: Petit Cool! Een online winkel vol met prachtige Franse kindermerken. Uniek speelgoed, leuk kinderservies en lieve pyjama’s…zomaar een greep uit wat Petit Cool ons te bieden heeft! 
Petit Cool is een webshop met enkel en alleen Franse kindermerken van hoge kwaliteit en originaliteit, denk aan Sophie la Girafe,Change Ma Couche en Vilac. Sommige labels waren ons al bekend en andere merken zijn door Margriet en haar man ontdekt. We nemen jullie graag mee op een rondje door de winkel waarbij we jullie eerst voorstellen aan de pyjama’s van BRAI! Deze zijn namelijk zo geweldig. Tweedelige pyjamaatjes voor jongens en meisjes van super zachte stof en in super stijlvolle en coole prints. Onze Luca draagt de blauwe krokodillenprint, terwijl Julie slaapt met de roze tijgers. So cute! Zeker met de feestdagen straks weer op komst, zijn ze perfect als cadeautje. 
Gaan we door naar het speelgoed. Hier hebben we al zoveel leuks gescoord! De Franse Moulin Roty 3D kijker bijvoorbeeld…pure nostalgie. Sam heeft hem nog niet losgelaten. De kijker bevat 3 verhaalschijfjes die jouw kindje meeneemt op avontuur. Ook de tinnen tollen vinden wij fantastisch! De tol met dieren- of circusprint smeekt gewoon om rondgedraaid te worden. Tot slot tippen wij jullie hier de magnetische dieren, laat jouw kindje de meest leuke dieren maken door de magneten aan elkaar te plakken. Hoe origineel wil je het hebben?
Na de kleding en het speelgoed kijken we nog gauw bij het kinderservies, daar zijn wij altijd dol op! Verliefd worden wij op de producten van Petit Jour Paris, geweldige illustraties. Vooral het thema ‘jungle’ is bij ons favoriet, het vakjesbord, de antislipbeker en het bord met de tijger willen wij hebben, hebben, hebben! Last but not least moeten jullie ook zeker even kijken bij de prachtige tassen en koffers van Leçons de Choses en Coq en Pâte. Wat een eye-catchers! 
Petit Cool is opgericht door Margriet, mama van 2 leuke boys en met een enorme voorliefde voor het land Frankrijk. Bij de geboorte van haar eerste zoon in 2014 ontdekte Margriet een compleet nieuwe wereld. De wereld van kinderspullen! Zij werd een actieve Instagram shopper en deelde al haar vondsten vol enthousiasme met haar vriendinnen. Zo ontstond langzamerhand het idee een eigen webshop op te zetten! Natuurlijk was het meteen duidelijk dat al het moois voor deze winkel uit Frankrijk moest gaan komen. En zo geschiedde. Petit Cool was geboren!

Petit Cool laat je meegenieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. De webshop laat je zien dat Franse kindermerken niet alleen klassiek en chique zijn, maar ook…TRÈS COOL! 

Snel een bezoekje brengen dus aan Petit Cool!

HAPPY SHOPPING! 

Petit Cool…producten die je een glimlach bezorgen