Kindermusthaves

In the spotlights: PINDAHS!

In the spotlights: PINDAHS!
19 augustus Dé tofste hockeysokken voor vrouwen en kinderen

Wij vinden sporten enorm belangrijk voor onze kids, bij voorkeur een leuke teamsport! Zo zijn de boys (Luca & Sam) al een paar jaar op de voetbalclub te vinden en sinds vorig jaar is onze Julie helemaal dol op hockey. Wat we extra leuk vinden, omdat deze moeders zelf ook altijd gehockeyd hebben! Hopelijk volgen Loulou en Sophie het voorbeeld van Juul en kunnen we straks bij alle meiden naar hun hockeywedstrijden kijken. Inmiddels is Julie op een leeftijd dat ze niet alleen wil shinen door middel van haar hockey kwaliteiten, maar liever nog met haar nieuwste hockeysokken. Er is namelijk een nieuwe webshop in kinderkledingland: PINDAHS! Een online shop vol met geweldige hockeysokken voor kinderen (en vrouwen). De hockeysokken kenmerken zich door een stylish (subtiel) glitterrandje aan de bovenkant. Daarnaast hebben alle sokken frisse kleuren en de tofste printjes!
PINDAHS (moving in het Indonesisch), is ontstaan vanuit het idee dat iedereen het verdient om te shinen op het hockeyveld. En dat is in onze ogen gelukt! Daarnaast speelt duurzaamheid bij dit merk een grote rol, de verpakking van de hockeysokken is gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste nylongarens met extra elasticiteit. Plezier en passie, dat is wat deze unieke hockeysokken uitstralen! Er zijn verschillende te gekke exemplaren om uit te kiezen. Hockeysok Jasmijn is een knaller, de combinatie van het leopard design en goudglitter is WAUW. Ook 'Veda' de pastelblauwe kleur en multicolor glitterranden valt hier enorm in de smaak, net als hockeysok Mikki! Heerlijk dat roze! Tot slot is 'Olivia' er eentje om in de smiezen te houden...we worden hier zo hebberig van. En oh ja, het voetbed van de hockeysokken is gemaakt van Polycolon. Dit houdt de voeten lekker koel  tijdens het rennen over het hockeyveld!Bezoek snel een bezoekje aan PINDAHS en scoor deze toffe hockeysokken!

So..MOVE like PINDAHS zodat je vanaf nu niet alleen door je prestaties maar ook met je looks zult schitteren op het veld!