Home

Kindermusthaves

In the spotlights: RAINE ROCKING BALLERINA’S

In the spotlights: RAINE ROCKING BALLERINA’S
02 februari Kleding & lifestyle
 
Wij van Kindermusthaves worden altijd erg blij als we een nieuwe shop ontdekken met hippe en unieke fashion voor kids. Uiteraard delen we zo’n vondst dan ook vol enthousiasme met onze volgers! Zo hebben wij onlangs kennisgemaakt met Raine, een ambitieus lifestyle merk voor Rocking Ballerina’s! Een eigenwijze, stoere collectie voor meiden (5-14 jaar) én voor hun stijlvolle mama’s. Meisjesachtig, maar toch rebels. Tijd om kennis te maken!
 
Het brein achter deze te gekke online winkel is Cindy. Met ruim 18 jaar ervaring als stylist en productmanager besloot zij haar droom te verwezenlijken…het opstarten van haar eigen toffe label: Raine! Haar grote inspiratiebron is een jonge Indiaanse Amerikaanse ballerina: Raine Fawler. Een professioneel balletdanseres in de jaren zeventig, met een ruige leefstijl. Een vrouw met twee uitersten die na het ontwikkelen van haar eigen dansstijl bekend kwam te staan als ‘ The Rocking Ballerina’. Een vrouw met een geweldige eigen stijl; een mix van vrouwelijke elegantie en een rebels rock randje die velen inspireerde! Zo ook Cindy, die met haar gelijknamige ambitieuze kledingmerk de perfecte mix van vrouwelijk en rebels wil uitstralen. En dat is haar naar onze mening zeker gelukt!
 
Alle items van Raine kenmerken zich door comfortabele fits, rustige kleuren en een nonchalante uitstraling en het is duidelijk dat je bij Raine geen saaie jurkjes of tops tegenkomt. Maar wat dan wel? Wij nemen je mee! Hippe bikerjacks bijvoorbeeld, met de naam van jouw dochter erop of de tekst ‘Rocking Ballerina’, iedereen moet eigenlijk een leren jasje in zijn kast hebben hangen. Ook van de sweaters worden wij heel enthousiast, helemaal omdat je ze kunt twinnen met je hippe mama. De ‘leopard army green’ en de zwarte ‘body en sleeves’ sweater zijn bij ons favoriet. Tot over onze oren verliefd zijn we op de sweatjurkjes, de ‘lovebomb glitter’…hebben, hebben, hebben! Nu nog met een maillot en straks lekker met blote beentjes. Check tot slot zeker ook de geweldige rokjes, blousejes en broeken, echt alles is even cool!
 
Leuk om te weten is dat Raine niet werkt met collecties, maar de webshop wordt continue aangevuld met nieuwe items. Goed in de gaten houden dus! Deze items worden speciaal voor The Rocking Ballerina’s gemaakt, dus op = op. Daarnaast wordt er met kleine oplages gewerkt en blijft jouw Rocking Ballerina musthave dus uniek! 
 
Kortom, wij zijn fan! Herken jij en jouw mini zich in een stoere, meisjesachtige/vrouwelijk stijl? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Raine! Zowel voor je dochter als haar MOM is er een heleboel moois te vinden! Onderstaand vind je alvast een greep uit de collectie.
 
Happy shopping!
 
Raine…Rock it…!


Klik op de foto!


Klik op de foto!   


Klik op de foto! 


Klik op de foto! 


Klik op de foto!