Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Sassefras!

IN THE SPOTLIGHTS: Sassefras!
08 oktober Het leukste speelgoed en accessoires 

It's Playtime! De bladeren vallen weer van de bomen, de kinderen spelen steeds vaker binnen dan buiten en het eerste Sinterklaasboek lag al op de mat. Wij houden van deze tijd van het jaar! Naast de feestdagen die er weer aankomen, hebben we ook nog jarige kindjes thuis, dus reden genoeg om leuke speelgoedwinkels langs te gaan. En vandaag zetten we wel een hele toffe speelgoedwinkel in de spotlights, let's meet: Sassefras


(Klik op de foto)

Sassefras is opgericht door Saskia, moeder van een dochter en gestart vanuit een voorliefde voor meisjesspeelgoed. Poppen, barbies, theepartijtjes, Saskia zag het helemaal voor zich. In de praktijk bleek haar dochter alleen meer met stoer speelgoed te hebben ;-) en gaandeweg merkte zij ook dat er juist weer heel veel jongetjes waren met interesse voor haar items. De afgelopen jaren is daarom een interessante ontdekkingsreis geweest naar unieke merken en items die uiteindelijk heeft geresulteerd in het te leuke assortiment dat Sassefras nu biedt!


(Klik op de foto)

We maken snel een rondje door de webshop. Met al die feestjes en partijtjes op de planning kunnen we niet genoeg inspiratie krijgen. Laten we eerst eens kijken bij Sint en Kerst, voor je het weet is het weer zover. Leuke schoencadeautjes, een mooi cadeau voor Pakjesavond of onder de boom...je vindt het hier allemaal. Voor Sophie zou ik graag haar Maileg collectie uitbreiden, de poppenhuismeubeltjes die ik tegenkom zijn te schattig. Verder valt mijn oog op de houten stapelfiguurtjes, dit traditionele speelgoed is altijd een succes, en kijk die ge-wel-di-ge poezenpop Aurelie!(Klik op de foto)

Hoog op mijn verlanglijstje staat ook een schommel met berenoortjes, hoe tof om deze in je huis te hebben hangen? Mijn kinderen waren allemaal dol op schommelen en deze stof is zo zacht dat het ook nog eens heerlijk zit. Verder wil ik nog de ballenbak aanvullen met nieuwe shiny ballen en heb ik een zwak voor tipi tenten. Oooh en Soof is inmiddels al te groot voor een babynestje, maar die Junior Nestjes van Cotton & Sweets zijn helemaal iets voor haar om lekker in te chillen met een boekje. En de kleuren zijn WAUW! 


(Klik op de foto)

Zoek je iets moois voor de babykamer? Kijk dan eens naar de inklapbare wandcommode van Babywoods, deze wandcommode kun je omtoveren naar een bureau dus heel lang te gebruiken. Daarnaast vinden wij het een grote pré dat je hem kunt inklappen, dat scheelt lekker wat ruimte die je in een babykamer meestal wel kunt gebruiken!


(Klik op de foto)

Last but not least nog een leuke tip om in het schoentje te verstoppen. De haaraccessoires van Mini and Loved! De Klik Klak speldjes met verschillende prints, de Haarclipjes met bloemen of de Nylon Haarbandjes, allemaal prachtig voor in de haartjes. 


(Klik op de foto)

Kortom, snel een bezoekje brengen aan Sassefras en allerlei te leuke cadeautjes scoren!