Home

Kindermusthaves

WINACTIE: SuperRebel KidsGear!

WINACTIE: SuperRebel KidsGear!
19 mei It’s the kid that makes the rebel! 

Vandaag deel ik graag 1 van mijn favoriete merken voor mijn boys met jullie, maak kennis met: SuperRebel KidsGear! Een eigenzinnig en tikkeltje brutaal merk met een originele twist. Naast een hele toffe collectie voor de boys, kun je hier ook fantastisch scoren voor de meiden. Stoere kleding met bijzondere extra's die van kleine duveltjes echte SuperRebellen maakt!De collectie van SuperRebel KidsGear kinderkleding is heerlijk uitgebreid, jouw kind kan zijn of haar modehartje hier helemaal ophalen! Denk aan toffe leggings, zachte sweatpants, leuke t-shirts en sportieve hoodies. Hippe streetwear en items die onderling heel gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Hun collecties zijn sportief én stijlvol tegelijk!

 

We maken een rondje door hun nieuwste collectie en beginnen bij de boys. Onze Luca woont bijna in dit merk, het zit namelijk allemaal zo lekker. Zijn favoriete setje is de grijze sweatshort met daarop 1 van de hoodies. Het witte exemplaar staat hem geweldig, maar ook de grijze is een musthave! Daarnaast heeft hij ook nog het coole soft shell jack met camouflageprint, die past echt overal bij. Andere musthaves voor de jongens? De zwemshorts en de sweaters...ook om enorm hebberig van te worden!
Dan de meiden. Dochter Julie is big fan van SuperRebel KidsGear, de combinatie van comfy en stoer met een girly touch past haar helemaal! Met de bomberjacks, leggings en jurkjes kun je zulke originele combinaties maken. Haar lievelingsitem? Het letterprint bomberjack en het witte jurkje. Voor de girls zijn er ook badpakken en bikini's trouwens!Leuk detail: bij de kleding zitten altijd kleine gadgets als patches en duivelsoortjes. Super voor kindjes om te ontdekken! 

En weet je wat helemaal te gek is? Wij mogen 1 set weggeven bestaande uit een legging en bomberjack of sweater voor de girls en voor de boys sweats en reflective jacket of hoodie/sweater.

WHAT TO DO:

- Like de foto
- Volg de Instagram pagina van @superrebel_kidsgear en @kindermusthaves
- Reageer welk geslacht en maat jouw kindje heeft

De winnaar wordt vrijdag (22 mei) a.s. rond 12 uur bekend gemaakt op onze pagina. 

GOODLUCK!