Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Teddy & Beer!

IN THE SPOTLIGHTS: Teddy & Beer!
16 oktober Oooh dit is zo leuk! Vorig jaar hebben wij een hele toffe webshop uitgelicht op Kindermusthaves en nu hebben wij ontdekt dat zij sindsdien zo enorm gegroeid en uitgebreid zijn, dat we daar op slag helemaal blij van worden. We hebben het over: Teddy & Beer! Een webshop vol gepersonaliseerde en handgemaakte babykleding. Waar wij toentertijd hun mega schattige speendoekjes in de spotlights hebben gezet, zijn wij nu helemaal verliefd op o.a. de dekentjes, ruffle lakens, beanies en gepersonaliseerde Alwero bodywarmers! 


(Klik op de foto)

Het gezicht achter Teddy en Beer is Leonie, 31 jaar oud en 2 jaar geleden mama geworden van Julie James. Tijdens haar zwangerschapsverlof liet Leonie haar creativiteit los en maakte zij het eerste speendoekje voor haar kleine meisje! Hier kreeg deze crea mama zoveel enthousiaste reacties op, dat ze besloot er meer mee te gaan doen. En zo ontstond Teddy & Beer ♥


(Klik op de foto)

We maken lekker een rondje door de webshop en allereerst valt ons op dat alle items gepersonaliseerd zijn. Super trendy natuurlijk, want iedereen wil tegenwoordig de mooie naam van zijn zoon of dochter terug zien op hun babyspullen. Onder babykleding zien we lieve rompers en prachtige sweaters met naam, de kleur Serene Blue staat elk kindje geweldig. Maar dan dus onze favoriete Alwero Bodywarmers, de musthave van het aankomende seizoen en natuurlijk nóg leuker met naam erop. De beige is onze favoriet!


(Klik op de foto)

Ook onmisbaar de aankomende maanden is een Knitted Beanie, voor mijn jongste zoontje scoor ik de 'Sand' kleur met de letters Sam erop en Luca krijgt het blauwe exemplaar...love it! Vervolgens vergaap ik me aan het beddengoed. De dekens, slaapzakken en lakentjes staan prachtig in elke babykamer! Het zandkleurige Bamboe Deken of het Teddy Deken in Vintage Pink zijn beide zo super zacht en door het te personaliseren maak je de items helemaal af. We hoeven vast niet te benoemen dat dit prachtige (kraam)cadeaus zijn!?


(Klik op de foto)

Dus....breng snel een bezoekje aan Teddy & Beer en word net zo enthousiast als wij!(Klik op de foto)