Kindermusthaves

In the spotlights: BALOO by druiventuintje!

In the spotlights: BALOO by druiventuintje!
29 mei TIP: nu 15% korting op alle Baloo's met code kindermusthaves15 (geldig tm 31 mei)

Wauw, wij wilden deze unieke webshop al zolang in de spotlights zetten op ons platform! En nu is het zover, maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: Druiventuintje! Creatief en uniek, dat zijn de eerste woorden die in ons opkomen als we dit 'tuintje' betreden. Druiventuintje is een mooie plek waar nieuwe, handgemaakte ideeën opbloeien en tot uiting komen. Is jouw interesse ook gewekt? Kom dan gauw verder! 

Het gezicht achter Druiventuintje is Lies, zodra je contact met haar hebt, proef je de liefde voor wat ze doet. Wij hebben Druiventuintje ontdekt omdat we op slag verliefd werden op Baloo. Baloo is een ballon gemaakt van Bobbiny koord en een groot succes in binnen- en buitenland. Heel exclusief en een eye-catcher in elke kamer van het huis.Lies is in 2017 begonnen met het maken van o.a. wand-, bloem- en planthangers en kwam op een gegeven moment op het idee voor Baloo. Na een eerste post op Instagram, bleek dit een enorm groot succes en voor Lies het moment om met de rest te stoppen. Inmiddels hebben zij maar liefst 9 (!) retailer-winkels binnen Europa en 1 in Israël. Deze week hebben zij hun nieuwste retailer mogen verwelkomen: My-Fantasyroom uit Duitsland! Naast online winkels, hangt Baloo ook in de etalages van fysieke winkels! Baloo is er in verschillende varianten, van een mini van 10 cm (wordt veel gekocht en gegeven als kraamcadeautje) tot bijvoorbeeld een Baloo lamp en de besteller: de Baloo Flight. Voor welk exemplaar ga jij? 
De Baloo Klein is 15 cm en komt ook goed tot zijn recht tegen de muur, super schattig en gemakkelijk op te hangen. Je kunt zelf een keuze maken voor de kleur en het diertje en hij is uiteraard ook aan het plafond te hangen. Liever een grotere? De XL is wel 30 cm en daardoor heel opvallend! Wij houden van opvallend. Ook te gek om verschillende maten met elkaar te combineren. Vind je het lastig je favoriete kleur te bepalen? Check dan de kleurenkaart, hier krijg je een goed beeld. Graag zetten we nog de Baloo bedmobiel in de spotlights, bestaande uit 1 kleine en 3 mini's. Bij allemaal kun je je eigen kleur bepalen en hij staat geweldig boven een kindbedje (aan bijvoorbeeld een klamboe). De hertjes worden standaard meegeleverd! Goed om te weten: Baloo is geen speelgoed, maar echt bedoeld als decoratie. Het is kwetsbaar handwerk, dus ga er voorzichtig mee om met bijvoorbeeld het uitpakken. Kortom, breng snel een bezoekje aan Druiventuintje, laat je inspireren en verwen jezelf uiteindelijk met een exclusief stukje werk! 

BALOO is intellectueel eigendom van Druiventuintje en dus beschermd. 

HAPPY SHOPPING!