Kindermusthaves

In the spotlights: Koestert!

In the spotlights: Koestert!
16 december De leukste bewaarbundels, invulboeken, kaarten en posters

Nog even en het is zover...dan gaat ons huis de verkoop in en gaat het nieuwe avontuur beginnen. Tijd dus voor een grote opruiming! Het lijkt me heerlijk om daar met een hele schone lei te starten, met allemaal geordende kastjes en lades enzo ;-) Wat ik altijd lastig vind, is wat te doen met al die tekeningen, knutselwerkjes, foto's en schoolwerkjes van de kinderen. Bijna elke dag komt er wel een lading uit de schooltassen rollen. Zo nu en dan gooi ik dingen wel weg, maar het meeste vind ik wel heel fijn om te bewaren voor later!


(Klik op de foto)

Dus ben ik op zoek gegaan naar leuke oplossingen en kwam zo terecht bij: Koestert! Koestert is een webshop vol met toffe en handige bewaarbundels, invulboeken, kaarten en posters die bedoeld zijn om al jouw mooie herinneringen in te bewaren. Producten waarmee je een te gek naslagwerk voor later creëert. Tijd om een rondje door deze online winkel te maken!

Laten we beginnen bij de 'Bewaarbundels', een musthave voor elke mama. Zo is er bijvoorbeeld een zwangerschapskaarten bundel, bedoeld om alle lieve kaartjes met mooie teksten en wensen in te bewaren die je tijdens je zwangerschap ontvangt. Die kun je dan later op je gemak nog eens teruglezen en het bijzondere gevoel tijdens je zwangerschap herbeleven! Ook is er een exemplaar voor geboortekaartjes. Die liggen bij mij nu allemaal in een grote doos onderin de kast, maar ben ik enorm aan gehecht. Hebben, hebben, hebben! Welke ik zelf direct heb gescoord is de bewaarbundel voor tekeningen en knutsels, verkrijgbaar in A3 of A4 formaat. De XXL versie heeft een wat stevigere kaft, zo blijft alles kreukvrij. Voor de omslag kun je kiezen uit verschillende prints, denk aan een regenboog, dino's, flamingo's of bosdieren...zo kun je kiezen wat het beste bij jouw kindje past!
(Klik op de foto)


Dan kijken we bij 'Momenten' en spotten we de aftelkalenders! Hebben jouw kinderen ook altijd zo'n zin in een vakantie, de feestdagen of hun verjaardag en vragen ze wel 100x wanneer het eindelijk zover is? Met de aftelkalender van Koestert kunnen jullie samen aftellen tot het moment suprême. Dit aftelbord is dubbelzijdig met aan  de ene kant een feestelijke opdruk en aan de andere zijde een neutrale. Te scoren in o.a. het roze, zandkleur of zwart/wit! Verder zien we hele mooie mijlpaalkaarten die betrekking hebben op je zwangerschap en het eerste jaar van je baby, die periode zit vol met mijlpalen om te koesteren. Ook is er ruimte voor een tekst...wij vinden dit ook een super origineel cadeau!(Klik op de foto)

Last but not least moet je zeker even een kijkje nemen bij 'Decoratie', hier vind je hele toffe decoratie voor aan de muur die elke baby- of kinderkamer een upgrade geeft. Schattige regenboogjes in een hippe leopardprint, een set van hartjes (mega cute!) of een vrolijke ballon. De ballonnen hebben mooie kleuren en je kunt er de geboortegegevens van je kindje op laten bedrukken. Hoe gaaf staat dit op de wand! (Klik op de foto)

Kortom, snel een bezoekje brengen aan Koestert voor hun bewaarbundels, aftelkalenders, mijlpaalkaarten en nog veel meer!