Kindermusthaves

In the spotlights: Hippe-Geboortekaartjes & MadeforMoments!

In the spotlights: Hippe-Geboortekaartjes & MadeforMoments!
04 januari Voor die speciale momenten

Trouwen, een zwangerschap, de geboorte van je kindje of een nieuw huis...allemaal bijzondere momenten in het leven die je wilt koesteren. Gebeurtenissen die je leven vorm geven en die het meer dan waard zijn om uitgebreid stil bij te staan. Met stip op nummer 1 staat natuurlijk het krijgen van een baby. Er is niks mooiers voor een vrouw dan zwanger te raken en moeder te worden van een klein prinsje of prinsesje. Zodra je weet dat je in verwachting bent, ga je dan ook op zoek naar de leukste adresjes, spulletjes en andere musthaves voor jou en je mini. En wij hebben vandaag weer te gekke tips voor jullie! 


(Klik op de foto)

Ben jij zwanger en leef je al volop naar de uitgerekende datum toe? Dan wil je straks vast dat iedereen het weet wanneer jouw zoontje of dochter is geboren. Want wat ben je dan apetrots! Daarom tippen wij jullie deze geweldige geboorteaankondiging van Hippe Geboortekaartjes: het Geboortebord. Toen Sophie vorig jaar ons gezin compleet maakte, hingen wij deze direct op het raam (handig om van tevoren al te bestellen) en daar hebben we zoveel te gekke reacties op gekregen. Er zijn hele mooie ontwerpen in deze webshop te vinden, ook leuk om het geboortekaartje hiervoor te gebruiken, dat hebben wij gedaan. TIP: een uniek kraamcadeau voor de newborn mama! 
Ben je net bevallen en zoek je nog wat leuke eye-catchers om de babykamer compleet te maken? Dan word je vast heel blij van deze musthave voor aan de wand: de Behangcirkel van Made for Moments! Ontwerp een uniek exemplaar en maak het kamertje van jouw kindje helemaal af. Deze ronde muurstickers zijn super trendy en een perfecte aankleding voor de wand. Tof om de naam van je kindje op te plaatsen of een passende quote. De ronde vorm straalt zachtheid en warmte uit en dat is natuurlijk precies wat je wilt voor je kleintje! In Sophie haar kamertje zal de behangcirkel met de droogbloemen heel mooi staan en voor de jungle kamer van Sam zie ik de Olifant en Giraffe helemaal voor me. Oooh en kijk die panter!(Klik op de foto)

Uiteraard wil je een prachtig geboortekaartje versturen naar al je lieve vrienden en familie. Wij waren altijd wekenlang bezig met het ontwerpen van het kaartje van onze dromen. Bij Hippe Geboortekaartjes kun je de meest trendy en hippe geboortekaartje maken en vinden! Bedenk eerst naar welke stijl je op zoek bent. Lief, juist stoer of romantisch, er is heel veel keuze. Alle kaartjes kun je zelf bewerken en je ontvangt vervolgens een proefdruk in een leuk verrassingspakket! Hoe feestelijk? Mijn oog valt direct op het hart van velvet look, zo'n mooi kaartje. Ook de roze regenboog van goudfolie vind ik ge-wel-dig voor een klein babymeisje. Voor een stoer binkie zou ik het unieke geboortekaartje in de vorm van een olifant zomaar eens kunnen kiezen of hoe tof is een kaartje van echt hout?(Klik op de foto)

Kortom, of je nou zwanger bent, net bevallen of op zoek bent naar eye-catchers voor de baby- of kinderkamer bij Made for Moments en Hippe Geboortekaartjes moet je sowieso zijn!