Kindermusthaves

It's time to party!

It's time to party!
18 januari De aller leukste kinderfeestjes in een handomdraai

Yeah, na alle weken vol feest staat er weer een leuke party op de planning. De verjaardag van Luca! Ik hou van de verjaardagen van mijn kinderen, al doet het me wel altijd beseffen hoe snel de tijd gaat. Vooral blijven genieten dus. En...overal een feestje van maken! Dus ook al hebben we net hele drukke weken vol sinterklaas- en kerstactiviteiten achter de rug, Luca zijn birthday wordt gewoon weer uitgebreid gevierd. Fiesta like there's no manana! 


(Klik op de foto)

Een beetje hulp kan ik daar eigenlijk wel bij gebruiken. Met 3 kinderen zijn er veel kinderfeestjes en kinderverjaardagen te organiseren en wat extra inspiratie kan geen kwaad. Wat gaan we doen met het kinderfeestje en welk thema past bij mijn oudste kind? Daarom breng ik een bezoekje aan Suus Kinderfeestjes: hier wordt jouw kinderfeestje binnen een paar klikken geregeld en het is snel in huis. De aller leukste kinderfeestjes in een handomdraai...klinkt perfect! 

Laten we beginnen bij de verschillende 'Feest Thema's' waar je uit kunt kiezen. Heb jij bijvoorbeeld een Harry Potter fan in huis, een kleine Max Verstappen of een heuse prinses? Klik op het thema dat je aanspreekt en je vindt alles wat hiermee te maken heeft. Denk aan servetten, ballonnen of bordjes. Alles om woonkamer of keuken helemaal in de gekozen sfeer onder te dompelen. Mijn Luca is 1 van de grootste voetbalfans die je je maar kunt bedenken, dus de keuze voor hem is snel gemaakt. Ik bestel het gehele pakket en ben nu al benieuwd naar zijn blije gezichtje als hij o.a. de voetbal cupcake vormpjes, de voetbalrietjes en de ballonnen ziet. Maar ook de rest van de decoratie en versieringen zijn te gek!(Klik op de foto)

Ok, het huis is straks een gezellig voetbalstadion, maar wat gaan we doen met de kindjes? Mijn voorkeur heeft de speurtocht, dit pakket is gemaakt voor 10 kinderen. Coach Johan Diksap is op zoek naar een nieuw talent. Ben jij dat? Het beantwoorden van deze vraag is het doel van deze stoere uitdaging. Er is een leuke film van Johan Diksap te bekijken op de geheime webpagina, neem de kids mee op pad voor grappige voetbalspelletjes en ze verdienen uiteraard allemaal op het einde een echt voetbalpaspoort. Alles draait om voetballen, maar ook schminken, knutselen en kleurplaten behoren tot het draaiboek. Wat een feest!  (Klik op de foto)

Ik heb gekozen voor het voetbalthema, maar misschien wil jouw dochter dit allemaal wel in het paarden thema beleven, is jouw zoontje meer een dino liefhebber of vertonen zij graag hun kunsten in het circus. Er is zoveel om uit te kiezen! De speurtochten zijn in elk geval allemaal uniek en leveren gegarandeerd een heleboel plezier op! Ook kun je de knutselpakketten en versieringen natuurlijk los kiezen. De bouwplaten om een raceauto of prinsessenkroon mee te maken zijn fantastisch. 

Omdat we ook nog een kinderfeestje voor Julie op de planning hebben staan, duiken we nog even verder de knutselhoek in. Juul houdt van knutselen en eenhoorns, dus voor haar bestel ik het 'knutselpakket eenhoorn tas', zij en haar vriendinnen kunnen hiermee katoenen tassen versieren met de print van een eenhoorn met behulp van glitterverf en textielstiften. Dat wordt een prachtig resultaat en daar hoort dan natuurlijk een officieel knutseldiploma bij! 


(Klik op de foto)

Kortom, heb jij binnenkort een kinderfeest te vieren of te plannen? Breng dan snel een bezoekje aan Suus' Kinderfeestjes en word net zo enthousiast als wij.

Have a nice party!