Kindermusthaves

De allerleukste GPS horloges voor kinderen!

De allerleukste GPS horloges voor kinderen!
01 mei Makkelijk, veilig & betrouwbaar

One2track! Met allemaal opgroeiende kinderen in huis, worden er steeds meer grenzen opgezocht. De oudste wil alleen naar school fietsen, de tweede wil naar de speeltuin met zijn vriendje en "hoe laat moet ik eigenlijk thuis zijn"? Ik ben wel een moeder die haar kinderen graag wat vrijheid geeft om straks een beetje opgewassen te zijn tegen alles wat er nog komen gaat. Neemt niet weg dat ik het mega spannend vindt natuurlijk en het liefste de hele tijd check of alles goed is gegaan. En dat kan nu! Met het handige en betrouwbare GPS Kinderhorloge van One2track. 

Als je je kindje niet aantreft waar hij zou moeten zijn, raak je als ouder toch al snel in paniek. Super fijn als je direct even kunt bellen en het lieve kinderstemmetje hoort opnemen. Maar welk GPS horloge is nou geschikt voor jouw zoon of dochter? Wij hebben gekozen voor het merk One2track, deze zagen we veel voorbij komen en hoorden we alleen maar positieve verhalen over. Sam en Julie vonden de Connect Up en de Connect Next er tof uitzien, de roze voor Julie en de blauwe voor Sam. Omdat ze deze (populaire) modellen zo cool vinden, hoeven we ze er ook niet op te attenderen hem om te doen. Via een app stel je het horloge heel makkelijk in en dan is je prinsje of prinsesje klaar om op pad te gaan! 

De Connect Up is klein van stuk, maar groot in avontuur en de Connect Next staat voor Twist & Twirl, dit nieuwste supermodel heeft heel veel vette functies om uit te kiezen. Denk aan een scorebord of het weerstation! Alle horloges worden 'plug en play' geleverd met een prepaid SIM kaart van one2track, het horloge is dus eigenlijk een mobiele telefoon met een eigen 06-nummer. Hiermee kan jouw zoontje of dochter bellen én gebeld worden. Via de GPS tracker kan ik precies zien (in mijn app) waar Sam zich bevindt en welke route hij heeft afgelegd. Mocht er iets zijn, kunnen we elkaar dus altijd bellen en er zit zelfs een SOS functie op voor nood situaties. De bediening gaat heel easy via touchscreen, dus dat heeft jouw mini binnen no-time onder de knie. Ideaal! 

Alle voordelen op een rijtje

- Bellen en gebeld worden
- GPS & Wifi positionering
- Volledig prepaid
- GPS tracker
- SOS functie
- Werkt door heel Europa

Kortom, met dit kinderhorloge kun je je kinderen op afstand altijd lekker in de gaten houden. Daarnaast kunnen zij jou ook direct bellen als er iets aan de hand is en vinden ze het hartstikke stoer om zo'n horloge om hun pols te hebben! 

Bestel jouw GPS telefoon horloge HIER