Kindermusthaves

Jouw mooiste foto's maandelijks thuis!

Jouw mooiste foto's maandelijks thuis!
29 augustus TIP: je ontvangt nu EUR 5,00 korting op je abonnement door gebruik te maken van de code "KINDERMUSTHAVES". 

Hallo nieuw schooljaar! Helaas zit de vakantie er in de regio Den Haag inmiddels op en hebben onze kinderen de eerste schooldagen achter de rug. Gelukkig gaan ze elke ochtend enthousiast op pad en komen ze voldaan weer thuis, dat maakt het net wat makkelijker om terug in het ritme te komen. Ook al zien wij er altijd een beetje tegenop als de "schoolrun" weer van start gaat, uiteindelijk geeft het toch een lekker gevoel als alles weer terug is in het normaal. En weet je wat ook zo fijn is? Het geeft deze moeders wat extra ruimte om wat lijstjes af te werken. Want lijstjes...die hebben wij wel! 

Een belangrijk punt op mijn to do list, is het bijwerken van de foto's op mijn telefoon. Want...dat zijn er zoooooveel! Het is een grote chaos in de verschillende fotoalbums op mijn iPhone en wat vind ik het toch zonde dat ik niks met al die prachtige herinneringen doe. Daarom werd ik heel enthousiast toen ik "klikkie" ontdekte: met klikkie ontsnap je aan de digitale chaos en herbeleef je gemakkelijk jullie favoriete herinneringen met maandelijkse fotosetjes en fotoboeken. klikkie is de oplossing voor iedereen die zijn mooiste foto's graag zou afdrukken. Zo vergeet jij nooit meer een mooi moment!

Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst heeft klikkie 2 typen abonnementen, fotoprints en fotoboekjes. Ik kies voor het abonnement met de fotoboekjes waardoor ik straks elke maand een schattig fotoboekje (pocket book) thuis zal ontvangen. Maandelijks wordt er een reminder gestuurd dat het tijd is om jouw favoriete foto's te selecteren en op gemakkelijke wijze een dierbaar fotoboekje samen te stellen in de app. Jouw pocket book wordt vervolgens afgedrukt op de hoogste kwaliteit en bij je thuis bezorgd. Leuk om te weten: de boekjes zijn heel stevig dus je kindje kan er ook lekker mee spelen en doorheen bladeren! 

Eindelijk doen wij weer wat met onze foto's. Inmiddels ligt er er al een boekje in de kast met wat foto's van onze bruiloft en het fotoboekje van de huwelijksreis is bijna klaar om verstuurd te worden. klikkie zorgt ervoor dat jij elke maand de tijd neemt om jouw favoriete foto's van de maand te kiezen. Heerlijk om op deze manier al die piekmomenten terug te kunnen zien wanneer je daar behoefte aan hebt. klikkie is ook enorm leuk om iemand cadeau te geven. Bijvoorbeeld in de vorm van een giftbox of geef een abonnement aan een dierbaar iemand cadeau.

Herbeleef gemakkelijk je mooie herinneringen en kies net als wij voor klikkie