Kindermusthaves

Kidsstore KEV EN MEE!

Kidsstore KEV EN MEE!
23 mei KEV EN MEE: Dé kinderwinkel en babywinkel voor kleding, speelgoed en lifestyle! 
Ontvang 15% korting met code 'musthave15'

Winkelen bij KEV EN MEE is een beleving! Wat een geweldige winkel is dit. De tofste kinderkleding, unieke cadeaus en mooie gadgets. je vindt het hier allemaal. Zij onderscheiden zich met prachtige kledingmerken zoals Baje Studio, Levv & Huttelihut en als we ook nog het speelgoed van Janod en Olli Ella spotten worden we hier zoooo hebberig van. Naast een prachtige online shop hebben zij ook een fysieke winkel in Veenendaal, die het meer dan waard is om een bezoekje te brengen met je kids. 
Wij richten ons vandaag op het online gedeelte, omdat Veenendaal net iets te ver voor ons is om zo even langs te wippen. Laten we starten met de meisjeskleding, aangezien ik nog wat te geks zoek voor Louou. Mijn oog valt op de Muslin set van Huttelihut, wat een eye-catcher. Maar ook de legging broekjes van Mingo wil ik allemaal scoren. Mijn favoriete items? De Sarga jumpsuit van Tocoto Vintage, dit model met ruches is way too cute! 
Boys, boys, boys! Met 2 jongens in de familie, kijk ik altijd graag bij de jongenskleding. Een stoere short van Tocoto Vintage met daarop een fijne top van Mingo, we love it. Ook het label Fliink is hier populair, T-shirts Baloon zullen Sam en Luca geweldig staan. En oooh, check ook zeker even Huttelihut, een combinatie van comfort en stoer. Fan-tas-tisch! Van shorts kun je er nu ook niet genoeg hebben, dus gaan we los op de korte broeken van Mingo, zo fijn die sweatstof...ze willen eigenlijk niet anders meer dragen. 
Voor Julie haar verjaardag geven wij dinsdag de magneetblokjes van Pixio, hier gaat ze zo leuk mee spelen en die hebben we hier gescoord. Ook het badspeelgoed van Janod, de knuffels van Fabelab en alles van Inivation to Imagine is geweldig! 
We kunnen hier nog wel uren over doorkletsen, maar ik zou lekker zelf een bezoekje brengen aan KEV EN MEE en net zo enthousiast worden als wij! Shop till you drop!