Kindermusthaves

Kleurrijke, magnetische blokken die de creativiteit prikkelen!

Kleurrijke, magnetische blokken die de creativiteit prikkelen!
12 november TIP: met de kortingscode "kindermusthaves10" ontvang je nu 10% korting op alle pakketten en er loopt een te gekke winactie op onze Instagrampagina!

Zie ginds komt de Stoomboot uit Spanje weer aan...! Ja hoor, het is bijna zover. De tijd van kruidnoten, schoentjes zetten en de zak van Sinterklaas. Met als klap op de vuurpijl natuurlijk dat heerlijke avondje, vol met cadeautjes en blije gezichtjes. Die pret wil je je kinderen uiteraard graag meegeven en dus doen we allemaal elk jaar weer ons best de kinderen te verrassen met originele sinterklaascadeautjes. En wij zijn er ook dit jaar als de kippen bij om de leukste cadeautips met jullie te delen. Wij houden van speelgoed waar kinderen echt iets aan hebben, speelgoed dat uren speelplezier oplevert. Daarom zetten we op Kindermusthaves wederom de mooie, veilige en sterke magnetische bouwblokken van Coblo in de spotlights. Coblo, dat staat voor COnstructie BLOkken, prikkelt de fantasie en creativiteit van kinderen en heeft een magische aantrekkingskracht op onze zoontjes en dochters! 

 "Coblo zet direct aan tot spelen", dat klinkt elke mama natuurlijk als muziek in de oren. Dit Nederlandse merk is opgericht door Elzemiek, mama van 3 jonge kinderen en groot voorstander van vrijspelende kinderen; kinderen die onbevangen en uitbundig plezier maken en zichzelf optimaal ontwikkelen door het vrije spel. Tijdens haar verblijf in Amerika ontdekte Elzemieke de veelzijdigheid van magnetische bouwblokken en besloot hier in Nederland een eigen versie te ontwikkelen. Coblo was geboren! Van kastelen tot letters, cijfers (educatief) en van dieren tot auto's, jouw kindje kan zijn eigen fantasie bouwen. De bouwblokken klikken aan elkaar en zijn dus al vanaf jongs af aan leuk om mee te spelen (vanaf 3 jaar). Alle sets zijn met elkaar te combineren, dus je kunt jullie Coblo verzameling blijven uitbreiden. Ons favoriete pakket is momenteel de pastel versie, van die kleuren worden we namelijk gewoon heel vrolijk. Onze kinderen zijn elke keer zo trots als ze weer wat gaafs hebben gebouwd! Ook een aanrader is de pastelkleurige knikkerbaan, voor kinderen die dol zijn op knikkerbanen is dit echt een walhalla. Je kunt helemaal je eigen variant bouwen en hem zo lang of kort maken als je zelf wilt. Zullen de knikkerballetjes de eindstreep halen? Zo spannend. Deze bouwset is mega leuk te combineren met de magnetische bouwblokken. Is de creativiteit even op? Geen probleem, dan is er altijd een handig inspiratieboekje om weer op gang te komen. Last but not least zetten we graag nog de magnetische letters in de spotlights, deze toppers zijn nieuw in de Coblo collectie en kan je kindje op de stenen plakken. Zie onderstaande foto's ter inspiratie. Zo maken jullie de bouwwerken nog leuker! Wij hebben zelf het pastelpakket in huis in combinatie met deze magnetische toppers en het is een groot succes. 
Stap net als wij mee in de wereld van fantasie en creativiteit en geef deze kleurrijke, magnetische bouwblokken cadeau aan jouw zoon of dochter. Gegarandeerd eindeloos speelplezier en voor het hele gezin leuk om aan mee te bouwen!

Bestel jouw favoriete Coblo pakket HIER