Kindermusthaves

Laat je hart spreken!

Laat je hart spreken!
20 januari Doneer een nieuw cadeau aan Stichting Jarige Job

Hallo januari en hallo 2023! Er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons, spannend. Wat zal dit jaar ons allemaal gaan brengen? Nu de overvolle en gezellige feestweken achter de rug zijn, moet ik wel een beetje wennen aan de rust en aan het feit dat het tijd is voor de goede voornemens. Bewegen, gezond koken en minder geld uitgeven aan onzin, ze staan allemaal op mijn lijstje. Bleh! Er zijn leukere dingen natuurlijk. Zoals bijvoorbeeld het feit dat wij ons ook dit jaar weer volop inzetten voor Stichting Jarige Job! 


(Klik op de foto)

"Een mooi gebaar in het nieuwe jaar"... Inmiddels is het alweer het 4e jaar dat wij ons met Kindermusthaves inzetten voor Stichting Jarige Job. Het doel? Zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke verjaardag bezorgen! Wij hebben onze kinderen ook afgelopen jaar blij kunnen maken met leuke cadeaus in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom en op hun verjaardagsfeestje, maar dit geldt helaas niet voor iedereen. Veel gezinnen in Nederland hebben het financieel zwaar en daar zijn veel kinderen de dupe van. Zij kunnen niet trakteren op school of een leuk partijtje geven en treffen op de ochtend van hun verjaardag geen versierde woonkamer aan. Hartverscheurend toch!?

Stichting Jarige Job is ontstaan vanuit de gedachte dat elk kind een verjaardag verdient. Wij vinden dit uiteraard een geweldig initiatief en helpen graag mee dit te realiseren. Hoe dit in zijn werk gaat? Elk ouder of hulpverlener krijgt de mogelijkheid om een verjaardagsbox aan te vragen voor een kindje die zijn of haar verjaardag niet kan vieren omdat hier simpelweg geen budget voor is. De box t.w.v. 35 euro totaal en ongeveer 20 euro aan cadeautjes is gevuld met alles wat nodig is voor een échte verjaardag, denk aan ballonnen, slingers, wat lekkers voor de visite en uiteraard te gekke cadeautjes voor de jarige Job of Jet! 


(Klik op de foto)

Wil jij net als wij dit initiatief steunen? Elk jaar in de maand januari loopt er een mooie actie tussen Stichting Jarige Job en PostNL, die jouw én onze hulp steeds harder nodig hebben. Wij vragen jullie om net als wij in de maand januari een nieuw cadeau voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud te doneren voor in de verjaardagsboxen. Dat cadeau dient nog in de verpakking te zitten, zodat het kleine feestbeest het gevoel krijgt dat het cadeautje écht speciaal voor hem of haar is!


(Klik op de foto)

Tijd om aan de slag te gaan dus! Ga snel naar postnl.nl/mooigebaar om eenvoudig een gratis verzendlabel aan te maken. Dit plak je op de doos waarin je het nieuwe cadeautje gestopt hebt. Heb je geen printen binnen handbereik? Geen probleem! Je kunt het label ook laten uitprinten bij een PostNL-punt. De hele maand januari kun je je pakketje doneren door het mee te geven aan een PostNL pakketbezorger wanneer deze toch al een pakketje komt bezorgen bij je. Of geef het dus af bij een PostNL-punt. 


(Klik op de foto)

De verjaardagsboxen worden gevuld met meerdere cadeaus. PostNL bezorgt de verjaardagsboxen vervolgens samen met Stichting Jarige Job bij kinderen die het minder breed hebben. Let op: het gaat dus écht om nieuwe cadeautjes. We doen er alles aan om de kinderen een oprecht verjaardagsgevoel te bezorgen! Dit is natuurlijk een fantastisch initiatief van PostNL en daarom zetten wij hier ons echt elk jaar hard voor in. Heb jij net als wij een cadeautje over voor een ander kindje en wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan snel meer over de #mooigebaar campagne. Check ook zeker even de cadeautips, niet elk cadeau is namelijk geschikt voor in de box. 

Inmiddels worden er door Stichting Jarige Job op deze manier meer dan 100.000 kinderen alsnog getrakteerd op een verjaardag die zij nooit zullen vergeten. En dat is toch wat elke ouder een kind gunt?