Home

Kindermusthaves

Let's Go Banana's!

Let's Go Banana's!
02 september Footwear for all playground, dat is waar het bij dit vrolijke en unieke schoenenmerk omdraait! Afgelopen zomer hebben we al verschillende te gekke exemplaren uit hun zomercollectie in de spotlights gezet en vandaag is het tijd voor hun herfst- en wintercollectie. Voor beide seizoenen geschikt (waterafstotende laag)!


(Klik op de foto)

Hip en stijlvol aankomen op het schoolplein, bij een vriendje of op een verjaardag. Overal stelen de kindervoetjes de show als ze met een paar Go Banana's eraan verschijnen! Ze zijn zo leuk, dat je ze spontaan allemaal wilt gaan verzamelen. Aan de prijs ligt het in elk geval niet! 


(Klik op de foto)

De Happy Alpaca (wie wil er niet mee knuffelen?), Foxy Roxy (ga op avontuur!) of Beary Cool (ga geen uitdaging uit de weg!), onze kids vinden ze stuk voor stuk ge-wel-dig! Juul heeft liefde voor de Zebra, Sam vindt Dino's te geeeeeeek en Luca is is team SHARKY. 


(Klik op de foto)

Maar....nu de onweerstaanbare sneakers van onze kleinste meiden: Loulou & Sophie! Wat een eye-catchers, iedereen zegt er wat van. Sophie is aan het shinen op de 'Eye of the Tiger', hoge klittenbandsneakers in rood canvas en met hippe bloemenprint, een Tiger en hartjes aan de binnenkant.  Check de fake fur op de tong van de schoen! Loulou beleeft avonturen op de Magic Zebra, de binnenkant is voorzien van pauwenveren...WAUW! Ook met nepbont en bloemen en ze zitten haar heerlijk. 


(Klik op de foto)

Maar er zijn er nog veel meer! Breng dus en bezoekje aan Shoesme en ontdek welke Go Banana's bij jouw kindje passen!