Home

Kindermusthaves

LET'S MEET: Jenest!

LET'S MEET: Jenest!
17 juli Natural lounge & nightwear

Niks lekkerders dan aan het einde van de dag je kindjes in bad te doen en ze daarna een zacht, lief pyjamaatje aan te trekken. Om op te vreten zijn ze dan! Daarom zijn wij bij Kindermusthaves altijd geïnteresseerd in fijne lounge- en nachtkleding, comfortabel en stylish. En...we hebben weer een fantastisch label ontdekt. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: JENEST(Klik op de foto)

Sofie and Annelotte, de gezichten achter Jenest, geloven in sterke familie waarden. Hun doel is een verzorgende collectie lounge- en nightwear creëren die deze waarden uitdragen. De naam Jenest staat voor het nestinstinct van de menselijke natuur en alle items worden ontworpen in Nederland en ethisch verantwoord gemaakt in India & Portugal. De zachtste, natuurlijke, hoogwaardige, organische en gerecyclede stoffen, ingetogen kleurenpalet en subtiele details, dat is wat hun tijdloze collectie kenmerkt. Wij zijn fan! (Klik op de foto)

Op dit moment is net hun nieuwe zomer collectie gelanceerd, bestaande uit hele mooie shortamas en jurkjes, gemaakt van 100% duurzaam katoen. Allereerst valt ons op hoe heerlijk zacht en comfy de stoffen zijn, daar wil je gelijk in in slaap vallen! Ons oog valt ook direct op de fijne kleuren, denk aan Sandy Rust, Stone Blue of Coral Red...WAUW! (Klik op de foto)

Tijd om een rondje door de shop te maken :-) Je kunt kiezen voor een jurkje, een onesie of een losse set. Voor onze meiden vonden wij een jurkje te schattig, in de mooie 'stone blue' kleur. Staat zó leuk! Ook heel tof vinden we de Grain Gold set, unisex en love the colour. Voor de jongens valt onze keuze op de shortama in of de prachtige blauwe kleur of de Sandy Rust, die nemen we mee op onze vakantie naar Curacao! Lou draagt met liefde de 'Rainbow Short' (wij houden van streepjes) in combinatie met het natural T-shirt, zo schattig met die knoopjes. (Klik op de foto)

Ook onder de indruk geraakt? Breng Jenest dan gauw een bezoekje en scoor deze prachtige nachtkleding met de code kindermusthaves20 met 20% korting voor jouw kleintje! Deze code is geldig t/m zondag 15 augustus.

Jenest...natuurlijke lounge & nachtkleding