Kindermusthaves

Let's meet: Ondersteboven Puck!

Let's meet: Ondersteboven Puck!
18 november Een stoere offline & online winkel

Lieve Sint ik ben heeeeel lief geweest! Hoe druk zijn jouw kindjes in de weer met hun schoentje, met hun verlanglijstjes en met pakjesavond? Hier thuis gaat het in elk geval nergens anders meer over en dus zijn deze moeders druk in de weer met het scoren van de meest leuke en originele presentjes. En dan vooral naar cadeautjes waar de kinderen veel speelplezier aan zullen beleven!


(Klik op de foto)

Een shop die we al vaker in de spotlights hebben gezet, is Ondersteboven Puck: een winkel voor stoere prinsjes en dromerige prinsesjes! Hier kun je je zoon of dochter verblijden met de schattigste, leukste en coolste cadeaus. Kortom, alles wat je kindje kan wensen, vind je hier! Tijd om deze winkel nog veel beter te leren kennen. Shop till you drop! 


(Klik op de foto)

We beginnen met cadeautjes uit te zoeken voor ons kleinste meisjes Loulou en Sophie (1-2 jaar). Loulou is dol op knuffels en dus valt ons oog direct op de Little Goose van Little Dutch, de afmeting bedraagt wel 60 cm! Dat wordt héél veel knuffelen samen. Soof is momenteel gek op bouwen en stapelen, de stapelstenen van Janod zullen dus een groot succes zijn. Verder kopen we ook voor beide een leuk boekje, heerlijk dat voorlezen aan kindjes die er echt van houden. Rupsje Nooit Genoeg is toch pure nostalgie! En we maken het voor hun compleet met de vrolijke badspeeltjes van Tikiri, oceaandiertjes of boerderijdiertjes, zo leuk allemaal. 


(Klik op de foto)

Voor Sam is het heel makkelijk, een puzzel van Janod! Puzzelen is zijn favoriete bezigheid en deze Puzzelkoffers zijn natuurlijk extra leuk. De Piratenkoffer past hem het beste, wat zal hij hier blij van worden. Voor Julie koekeloeren we bij de tasjes, lekker girly. Het tasje van Atelier Ovive is een lust voor elk oog, de Lion Bag is stoer en lief tegelijk. Ook de Velvet Pom Pom Bag zou haar trouwens prachtig staan! 


(Klik op de foto)


(Klik op de foto)

Maar ook voor de áller kleinsten zien we heel veel tofs. Een heel lief muziekdoosje van Roommate bijvoorbeeld, in de vorm van een (roze) paard. De speentjes van BIBS die altijd origineel zijn om te geven en de knuffels van Jelly Cat, hoe schattig wil je het hebben? En last but not least de Babyshower Glove, die wil elke mama met een baby krijgen! 


(Klik op de foto)

​​​Wat wij ook zeker nog in de schoentjes van de meiden verstoppen, zijn haaraccessoires. En dan vooral die van Mimi & Lula, groot fan van die merk. Het haarbandje met de sterren, de elastiekjes met Pom Poms en de leopard clips of scrunchies...WAUW! Speels en stijlvol. 


(Klik op de foto)


(Klik op de foto)

Tot slot zetten we ook de te gekke kinderkleding collectie in de spotlights, zoveel mooie labels biedt Ondersteboven Puck aan. Your Wishes is heel populair, we zijn verliefd op het golden velvet setje en op de magic romper. Verder willen we graag de bruine set van Noppies scoren, "It's cool to be a Cowboy"! Tot slot zien we nog een fashionable lookje van House of Jamie voorbij komen, hoe mooi is de frill legging met forest print?


(Klik op de foto)

Kortom, lekker gaan shoppen bij Ondersteboven Puck


(Klik op de foto)