Kindermusthaves

Leuk voor een feest!

Leuk voor een feest!
15 november Wie komt er alle jaren, daar heel uit Spanje varen... De magie van Sinterklaas! Ons lievelingsfeest van het jaar. Schoentje zetten, pietenpakjes aantrekken, kindjes die vroeg wakker zijn en direct naar de openhaard rennen om te kijken of "ze" zijn langs geweest. Het is genieten hier in huis. Daarnaast hebben wij ook nog onze Luca die precies op 5 december is geboren en dus elk jaar tegelijk met zijn grote vriend jarig is. Let's get the party started! 

Versieren, we houden ervan. Wat het thema ook is, we pakken graag zoveel mogelijk uit. Daarom zijn wij enorm enthousiast over: Leuk voor een feest! Dé webshop vol met de allertofste sint versieringen, traktaties, verpakkingsmaterialen en uitdeelcadeautjes. Of je nou een verjaardag te organiseren hebt, de juf wilt verrassen of op zoek bent naar kerstversiering...hier moet je zijn. Leuk voor een feest is oprecht een feestje om te bezoeken! Laten we even beginnen bij het huidige thema: Sinterklaas. De dag dat Sinterklaas aankomt, hangen wij altijd standaard de slinger "Welkom Sinterklaas" voor het raam. Op het heerlijk avondje ga ik voor de slingers (het is tenslotte zijn birthday ;-)) en nog leuker is de slinger die de kinderen zelf kunnen inkleuren. Cadeautjes worden hier thuis met zorg ingepakt en dus worden we heel enthousiast van het mooie Sint inpakpapier, er zijn verschillende versies en hoe leuk om dat allemaal door elkaar heen te gebruiken? Het lint (bijvoorbeeld goud of jute) en de sinterklaas stickers maken het geheel helemaal compleet.


 

Aangezien Luca op 5 december natuurlijk wil trakteren op school, ben ik op zoek naar originele traktaties. En hoe leuk om die te combineren met Sinterklaas? Er zijn op de website een aantal unieke traktaties te vinden in dit thema en ik kies uiteindelijk voor de transparante Sinterklaas puntzak die we vullen met kruidnootjes en afsluiten met jute touw. Een vrolijk kaartje eraan en done! Maar ook bekertjes vullen met chocolade munten of chocolade letters in een mooi doosje zijn traktaties die we hier tegenkomen. 
Oké, de Sinterklaasperiode komt wel goed! Gaan we door naar Kerst, de fijnste periode van het jaar. Kerst brengen wij graag stylish door. Lekker veel goud, sterren en glans op het inpakpapier van de pakjes die onder de boom komen te liggen. We zien vrolijke raamstickers die ik altijd graag op de ramen van de kinderslaapkamers plak en een mooie witte variant met de tekst "Merry Christmas" voor beneden in de woonkamer. Wij willen graag wat dierbaren verrassen en slagen doen we bij de cadeautjes. Kaarsen in pergamijn voor mijn moeder, kerstthee voor een vriendin en kerstsokken voor mijn vader. Onze favoriet? De adventskalender, dit zijn katoenen zakjes met houten cijfers waar je wat liefs in kunt stoppen. Heb je een kindje die in de kerstperiode wil trakteren? Vul dan die fantastische kerstballen met wat lekkers. Kaartje eraan en uitdelen maar! 
Maar er zijn nog veel meer leuke thema's. Denk aan de geboorte van een kindje, we zien geweldige kant en klare traktaties om de komst van jouw prinsje of prinsesje te vieren. Nijntje, badeentjes, hoe schattig kan het zijn? Last but not least zetten we nog graag de kant en klare traktaties voor jarige Jobjes en Jetjes in de spotlights, hier wordt namelijk elke drukke mama blij van! Zakjes met klei of een bellenblaas in de vorm van een ijsje. Snoepje of doosje rozijntjes erbij en vooral zoooo ontzettend leuk verpakt!  Kortom, wat voor feest je binnenkort ook op de planning hebt staan, heel gauw een bezoekje brengen aan Leuk voor een feest en breng de sfeer er maar in!