Kindermusthaves

Leuke, unieke en persoonlijke cadeaus voor Moederdag!

Leuke, unieke en persoonlijke cadeaus voor Moederdag!
23 april TIP: met de code KINDERMUSTHAVES20 ontvang je 20% korting op de HELE website tm 30 april. 

Because you are amazing!

Hallo lieve mama's, het is weer bijna zover: Moederdag! De dag waarop jij in het zonnetje wordt gezet door je kindjes. En de dag waarop je je eigen moeder eens flink mag verrassen. En zeg nou eerlijk: die dag vinden wij als moeder toch allemaal hartstikke leuk? Waar ik vroeger mijn eigen lieve heldin zo origineel mogelijk wilde verrassen, word ik nu zoooooo blij van mijn eigen moppies die met hun zelfgemaakte tekeningen en knutselwerken aan mijn bed staan. SMELT!!! 

Stiekem is dat al het hoogtepunt van mijn Mothersday, maar als de vader van mijn prinsjes en prinsesje mij daarnaast ook nog verrast met een lief cadeautje, is het natuurlijk helemaal feest! Wellicht weten jouw kids en partner allang wat ze voor je gaan kopen, maar misschien kunnen ze nog wel een originele tip gebruiken....en daar zijn wij vandaag voor. De leukste cadeaus voor Moederdag vind je namelijk bij Smartphoto: persoonlijk, uniek en heel origineel!

Zoveel mama's, zoveel fotocadeau's! Elke mama is anders en uniek op zijn eigen manier. Misschien ben jij wel die moeder die zo onwijs goed en lekker kan koken! Jouw kinderen worden elke avond blij van jouw kunsten in de keuken en zoeken dan ook een tof cadeautje die hiermee te maken heeft. Dan is een houten snijplank (borrelplank) een fantastisch idee, naar eigen wens samen te stellen. Rond of rechthoekig en keuze uit mooie designs. Ga je bijvoorbeeld voor de tekst "You're the best, we love you" of liever voor "Happiness is homemade"? Dit cadeau is sowieso een schot in de roos! (Klik op de foto)

Dan de mama met een chocolade verslaving, dat zijn er vast een heleboel ;-) Deze mama's worden zielsgelukkig van de chocolade met foto, die je zo groot kunt maken als je zelf wilt. Kies vervolgens jullie favoriete foto uit en wat heb je dan een leuk en lekker cadeautje te pakken voor de liefste moeder! De deluxe doos die erbij hoort, maakt het plaatje echt compleet. Lekker samen smullen tijdens het kijken van een grappige of spannende film! (Klik op de foto)

Altijd populair is het graveren van glazen. Wijnglazen, bierglazen of een whiskeyglas, het ziet er enorm stijlvol uit met de initialen of de naam van de persoon die je wilt verrassen. De gegraveerde glazen van Smartphoto zijn dan ook het perfecte cadeau voor Moederdag! Is deze mama een echte theedrinker? Dan smaakt die straks nog lekkerder! Je kunt er natuurlijk ook een lieve tekst opzetten of een symbool die bij jullie past. Laat je creativiteit de vrije loop en proost samen op het leven!  


(Klik op de foto)

Oh, wat een fijn nostalgisch gevoel krijg ik van deze persoonlijke koekjestrommel met foto! Koekjes, snoep of chocoladetruffels, je kunt de trommel vullen waarmee je maar wilt. En als je hem eerst nog even personaliseert met lieve tekst en foto, dan zal hij straks elke middag staan shinen op de tafel. Zo gezellig als de kindjes uit school komen! Een origineel cadeau dat je voor veel gelegenheden kunt gebruiken en dat je op Moederdag natuurlijk vult met jullie lievelings snoepgoed. (Klik op de foto)

Fijne Moederdag lieve allemaal!