Kindermusthaves

Maak het onvergetelijke onvergetelijk!

Maak het onvergetelijke onvergetelijk!
20 oktober TIP: bestel de producten nu met 20% korting met de code "kindermusthaves20"

De áller leukste fotoproducten

"Autumn, the year's last, loveliest smile"! Het is alweer oktober en dat betekent dat de laatste, gezellige maanden van het jaar weer ingaan. Bij ons altijd een periode vol verjaardagen, sinterklaasvoorbereidingen en verheugen op kerst. Wij houden ervan! Waar wij ook van houden, zijn foto's. Een heleboel foto's! En in de feestperiode verwerken we dit beeldmateriaal altijd graag tot toffe, unieke en persoonlijke cadeaus. Daarom gaan we vandaag aan de slag met: smartphoto(Klik op de foto)

Eerst is daar Sam zijn verjaardag, 6 jaar wordt mijn kleine binkie alweer! Elke verjaardag van de kids vind ik het altijd leuk om een door mij ontworpen fotoboek op de feesttafel te leggen. Ik kies standaard voor de maat XL, staat wel zo mooi in de kast als ze allemaal dezelfde grootte hebben, en een harde kaft. Vervolgens is het vullen geblazen, alle mooie momenten van het afgelopen jaar komen voorbij met als resultaat een persoonlijk kunstwerkje voor mijn middelste kind. (Klik op de foto)

Na Sam zijn verjaardag gaan we ons verheugen op Sinterklaas en het toeval wil dat mijn oudste zoon Luca ook nog op 5 december 9 kaarsjes zal gaan uitblazen. Stop de tijd! En laat smartphoto nou net een heleboel musthaves hebben voor zijn verjaardagsfeest: verjaardagsuitnodigingen met foto, lolly's met stickers om uit te delen of gepersonaliseerde slingers. Zo maken we er echt iets bijzonders van! Het lijkt me leuk om hem tijdens zijn verjaardagsontbijt te verassen met door ons gemaakte placemats, hoe origineel om de tafel ermee te dekken? Zowel in papier als in kunststof te ontwerpen. (Klik op de foto)

Aftellen! Kan jouw kindje ook nooit wachten tot de Sint het land in vaart? Of vraagt hij of zij wel 100 keer wanneer de Kerstman de cadeautjes onder de boom gaat leggen? Met de adventskalender van smartphoto weten ze nu precies waar ze aan toe zijn. Er zijn 24 luikjes te vullen met leuke foto's en elke dag komt er dus een mooie herinnering tevoorschijn. Alle vakjes geopend? Dan leent dit item zich prima als poster voor aan de muur. Herinneringen voor altijd! TIP: geef de adventskalender cadeau. Make it a december to remember!(Klik op de foto)

Last but not least: trouwen! Dat is namelijk wat ik in juni 2023 ga doen en dus kan ik er niet genoeg leuks over vinden. Dat je trouwdag een bijzonder moment is, begrijpt iedereen. Bij smartphoto kun je huwelijksuitnodigingen laten maken, decoratie ontwerpen en trouwcadeaus bestellen. Het gepersonaliseerde cadeaupakket met bubbels of gin zou ik te gek vinden om te krijgen, maar ook een fotoboekje met quotes, tekst en foto's is toch bijzonder te mogen ontvangen. Laat de trouwkriebels maar komen!

Maar er is nog zoveel meer, van fotoproducten tijdens je zwangerschap tot gave wanddecoratie. Je kunt bij sommige cadeaus zelfs een videoboodschap toevoegen. Kortom, slagen voor een leuke en uniek cadeautje doe je hier sowieso!