Kindermusthaves

Mealhero: vriesverse en gezonde gerechten!

Mealhero: vriesverse en gezonde gerechten!
20 juni De makkelijkste manier om lekker en gezond te eten

Iedereen die ons volgt, weet dat wij fan zijn van een gezonde levensstijl. We sporten, letten op onze voeding en zoeken regelmatig naar leuke recepten die gezond en lekker zijn voor ons hele gezin! Maar, we zijn ook druk. Met allemaal jonge kinderen in huis, een toffe job en mannen die veel weg zijn voor werk, moeten we het onszelf ook niet te lastig willen maken. Daarom vandaag een fijne foodtip! Wij laten tegenwoordig regelmatig vriesverse en gezonde maaltijden bezorgen door Mealhero, hun panklare gerechten zijn namelijk echt een feestje. Mealhero is opgestart door 3 (hongerige) vrienden, die op zoek gingen naar de manier om lekker én gezond én makkelijk eten op tafel te toveren. Zoiets als een foodbox die lang houdbaar is en die je helemaal zelf kunt samenstellen. Van het 1 kwam het en ander en inmiddels is Mealhero een feit! Hoe Mealhero werkt? Allereerst bepaal je jouw kookstijl, ga je voor de Mealhero Steamer (koken met hun slimme stomer) of de Mealhero Casseroles (pangerechten die je zelf bakt)? Met de steamer ben je iets langer bezig qua opwarmen, maar je hebt daarentegen meer verschillende maaltijden om uit te kiezen. 

Laten we beginnen met het ontdekken van de steamer! De slimmer stomer die alles voor jou kookt. Eerst maak je een keuze uit de 40 verschillende gerechten (elke week nieuwe), waarbij de chefs alles voorbereiden: snijden, kruiden en verpakken. Daarbij kies je zelf het aantal maaltijden, personen en bezorgingen. Maandelijks wordt alles vriesvers bij  je thuisbezorgd, wanneer het jou uitkomt, zodat de vitamines worden behouden en je het lang kunt bewaren. Vervolgens doet de stomer al het werk! Je scant namelijk de ingrediënten (verbonden met de app) en alles wordt volgens het recept van de chef bereid. De recepten zijn allemaal echt goddelijk! Mijn man is dol op de pasta alla puttanesca, ik kan geen genoeg krijgen van de groentencurry met kokos en de kids likken hun vingers af bij de 'groene groenterisotto'. 
Dan de Mealhero Casseroles, dit zijn de panklare gerechten die je in 10 minuten tijd zelf bereidt. Je brengt jouw casserole (portie van 500 gram) direct vanuit de vriezer naar de pan en gaat aan de slag. Te bestellen wanneer je zin hebt om makkelijk en gezond te eten, maar weinig tijd hebt. Zonder abonnement! Denk aan beef teriyaki noedels, gegrilde chipolata of paella met chorizo. TIP: is het je eerste bestelling? Proef Mealhero Casseroles dan met 15 EURO korting door gebruik te maken van de code CASSEROLES15.
Fijn om te weten is dat Mealhero duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Alle verpakkingen zijn van 100% gerecycleerd karton en kun je zelf ook 100% recyclen. Ook overtuigd? Bestel jouw maaltijden dan HIER