Kindermusthaves

Mid-Season SALE bij Kleertjes.com!

Mid-Season SALE bij Kleertjes.com!
11 oktober Herfst-uitverkoop, kortingsacties en speciale aanbiedingen...het is weer Mid-Season SALE! Wat is er nou fijner dan shoppen met lekker een beetje korting? En dat doen we bij: Kleertjes.com! Hier vind je namelijk tot wel 30% korting op heel veel toffe items. En laat Kleertjes.com nou sowieso dé plek zijn waar je alles kunt vinden. Of je nou op zoek bent naar een stoere, schattige of hippe look voor jouw zoon of dochter, hier slaag je sowieso!

Wij zijn de webshop ingedoken om de kast van jouw mini winterproof te maken, zowel voor de jongens als de meisjes hebben we alle musthaves op een rijtje gezet. En ze zijn leuk!!! Om heel hebberig van te worden. Sweaters, jeans, jassen, schoenen...het komt allemaal voorbij. En oh ja, de  jurken, rokjes en laarzen worden uiteraard ook niet vergeten. Kijk je met ons mee? Klik op de foto voor de blouse! 

We beginnen bij de meiden, jouw mini-fashionista. Rokjes mogen dit seizoen niet ontbreken in de kast van jouw mini. Dikke maillot eronder, stoere boots en de outfit is super hip! Deze drie scoor je nu met 30% korting en wij hebben zelf de middelste gescoord voor Julie. 


Klik op de foto!


Klik op de foto! 


Klik op de foto! 


Ook de Flared Pants zijn nog steeds uber hip dit seizoen en wij vinden dit zo'n fijn item voor de meiden. Het trekt makkelijk aan, het staat leuk en het is fijn te combineren met van alles. Wij zijn zelf gevallen voor de zebra versie, maarrrr misschien komt er nog wel een leuke flower versie aan. 


Klik op de foto!


Klik op de foto!


Klik op de foto! 


Klik op de foto! Klik op de foto! 

Dan hebben wij nog een paar musthave sneakers gespot. Ze zijn zo enorm leuk! 


Klik op de foto! 

Een mooi vest scoren voor de girls vinden wij altijd wat lastiger, maar ons oog viel op deze musthaves:Klik op de foto!

Last but not least: een teddy gilet is de grootste musthave dit seizoen. 


Klik op de foto! 

Aangezien er vrij veel keus is, hebben wij onze favo pieces voor jullie geselecteerd. Door op de foto te klikken kom je bij het item uit. Laat je lekker inspireren, maar kijk ook zeker even zelf tussen alle toffe sale items. Wie weet hebben wij iets over het hoofd gezien ;-).  Breng dus snel een bezoekje aan Kleertjes.com en shop nu een heleboel leuks met korting. Dat maakt het shoppen toch net een stukje gezelliger!

HAPPY MID-SEASON SALE!