Kindermusthaves

Mooie raambekleding in Loulou haar kamer!

Mooie raambekleding in Loulou haar kamer!
22 mei

TIP: Profiteer t/m 31 mei van vakantie voordeel: tot 20% korting op alle raamdecoratie! 

Loulou's nieuwe kamer is al helemaal naar mijn zin met haar speelse behang en de vrolijke roze accenten. Om deze kleurrijke sfeer in balans te brengen, hebben we gekozen voor raambekleding die iets rustiger is, maar nog steeds prachtig bij de rest van de kamer past. Onze zoektocht bracht ons naar Veneta. Hier waren we zo tevreden over, bij de andere gordijnen in ons huis, dat we ook voor Lou haar kamertje bij Veneta wilden bestellen.

Voordat we een definitieve keuze maakten, wilden we de stoffen en kleuren van dichtbij bekijken. Bij Veneta kan je gratis kleurstalen bestellen via hun website, wat ons enorm heeft geholpen bij het voorwerk. Al snel maakten we een adviesgesprek, en dat bleek nodig te zijn.

Het adviesgesprek was voor ons belangrijk om de juiste keuze te maken. We twijfelden tussen twee kleuren, maar dankzij het deskundige advies werden we perfect begeleid naar de ideale stof en kleur voor Loulou's kamer. Ook werden de maten gelijk opgemeten, waardoor we precies wisten wat er nodig was.

Uiteindelijk kozen we voor verduisterende vouwgordijnen in de prachtige kleur Delight Greige die perfect aansluit bij de rest van de kamer. Loulou kan lekker slapen in een donkere slaapkamer, wat ideaal is nu met de zomertijd. Eigenlijk hebben we nu door het hele huis dezelfde kleur raambekleding hangen, zodat we eenheid creëren. Wij zijn helemaal happy!

Veneta heeft ons super goed geholpen met kwalitatieve raambekleding, maar ook met uitstekende service en advies op maat. We kunnen het iedereen aanraden die op zoek is naar de perfecte finishing touch.

Shop nu, of vraag een adviesgesprek aan en maak tijdens je adviesgesprek gebruik van de korting!