Kindermusthaves

Musje Amsterdam: Unieke slabbetjes en swaddles!

Musje Amsterdam: Unieke slabbetjes en swaddles!
11 maart Met een knipoog en een liefdevol gebaar…
 
Nederland is een nieuw merk rijker. Creatief, origineel, stoer en nét weer anders dan wat we al kennen!
 
Musje is opgericht door Merel en haar moeder Sjan (hoe leuk is dat!) nadat zij vergeefs op zoek waren naar een origineel en cool kraamcadeautje. Een kraamcadeautje waar je de blits mee maakt, een liefdevol gebaar richting de newborn papa & mama en hun baby! Vanuit dit idee ontstonden de eerste ‘musjes’.
 
Musje ontwerpt en maakt slabbetjes en swaddles waar je blij van wordt. Voor puike meneertjes en kekke meisjes. Monochroom met een tikkeltje kleur (pastel of neon) en stoer, niet te lief en toffe prints. Stoere brilletjes voor hippe ventjes, polka dots voor chique dametjes en veertjes voor een boho baby. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!
 
De items van Musje worden met zorg handgemaakt in een sociaal naaiatelier, door mensen met een beperking. Deze ‘werknemers’ halen hier veel voldoening uit en die gedachte vinden wij mooi. Leuk detail is dat alle cadeautjes feestelijk worden verpakt en voorzien van een echte ‘musje-wens’. Zo krijgt elk item een extra betekenis en heb je jouw unieke kraam- of verjaardagscadeautje gevonden!
 
Meer dan genoeg redenen dus om een bezoekje te brengen aan deze bijzonder leuke website vol producten met te gekke designs. Klik lekker verder via onderstaande link en bekijk de foto’s voor een eerste indruk!
 
Musje Amsterdam…voor cadeautjes van babyspullen