Kindermusthaves

Musthaves voor jouw baby of peuter!

Musthaves voor jouw baby of peuter!
09 mei Joehoe, weer wat heerlijke tips voor jullie baby's en peuters! Gewoon omdat een mama nooit genoeg getipt kan worden over leuke dingen voor haar kindje ;-) Vandaag vind je bijvoorbeeld een te gekke webshop vol met gepersonaliseerde babyaccessoires als speenkoorden, wagenspanners en knuffeldoekjes. Maar ook een i-de-a-le slaapzak voor jouw baby, een multifunctioneel exemplaar waarin jouw zoontje of dochter zich vrij kan bewegen. Tot slot is er nog een praktische tip waarmee je veilig én hip op pad kan! Kortom, gauw verder kijken! 

Gepersonaliseerde babyaccessoires
Een speenkoord met naam is onmisbaar voor alle hippe baby’s! Je ontwerpt deze musthave helemaal zelf. Hoe leuk is het om de geboorte aan te kondigen door een speenkoord met naam! Ook leuk om te geven als kraamcadeau of bij een babyshower. De gepersonaliseerde babyaccessoires van Babyzus zijn hip, handig en handgemaakt.
www.babyzus.nl


(Klik op de foto)

Multifunctionele slaapzak
Deze multifunctionele slaapzak voldoet aan de behoeftes van jouw baby, vanaf de geboorte tot 36 maanden. De scheidbare benen van de Magic Bag laat je baby vrij bewegen, zijn eerste stapjes leggen, maar ook kan hij in veiligheid vervoerd worden in autostoelen en kinderwagens. En het ziet er té lief uit, toch?
www.bemini.be


(Klik op de foto)

Veilig én hip op pad
De SOS-bandjes van Mijnarmbandje.nl zijn niet alleen stoer en leuk om te dragen voor kinderen, maar zijn ook superhandig. Laat ze met de naam van je kind en een telefoonnummer graveren. Zo heeft je kind altijd de belangrijkste gegevens direct bij de hand. Een fijne gedachte!
www.mijnarmbandje.nl


(Klik op de foto)