Kindermusthaves

Nieuw huis, nieuw vloerkleed!

Nieuw huis, nieuw vloerkleed!
18 april

De leukste vloerkleden shop je bij Tapeso.nl

Wij wonen inmiddels alweer een half jaar in ons nieuwe huis. Een jaren 30 woning, waar heel veel aan verbouwd moet worden. De basis staat en stapje voor stapje gaan we de rest van de woning aanpakken.
Wat ik vooral heel belangrijk vond is dat de beneden verdieping klaar is. Hier spend je toch de meeste uren op een dag! Dit zijn we dan nu ook aan het afronden en we komen steeds dichterbij een tof eindresultaat.

Een nieuw huis betekent nieuwe mogelijkheden om je persoonlijke stijl te laten zien. Een van de beste manieren om dit te doen is door de juiste accessoires toe te voegen. Onlangs hebben we ons nieuwe huis verrijkt met een prachtig vloerkleed van Tapeso, en het heeft onze woonkamer echt een stuk gezelliger gemaakt.

Het kiezen van het perfecte vloerkleed kan nog best lastig zijn. We wilden iets dat niet alleen de vloer zou bedekken, maar ook een gezellige en cosy sfeer zou creëren. En die hebben gevonden!

We hebben gekozen voor vloerkleed wol: model Nordic Weavers in de kleur Ulstein Wit. Een van de eerste dingen die ons opvielen aan dit vloerkleed was de kwaliteit van het materiaal. Het kleed voelt lekker zacht aan en is toch stevig genoeg om lang mee te gaan. Dit is vooral belangrijk voor ons met twee kiddo's in huis. We willen wel dat het vloerkleed bestand is tegen dagelijks gebruik en een beetje makkelijk te onderhouden is. 


Wat betreft het aanbod, waren we verrast door de diversiteit die Tapeso biedt. Of je nu een modern interieur hebt of juist meer van een klassieke stijl houdt, er is voor elk wat wils. Ik heb zelf heel erg getwijfeld over een rond vloerkleed dit geeft een speels effect in de woonkamer. Maar uiteindelijk toch gegaan voor een 240x340cm. 
Ons vloerkleed is vrij tijdloos en past perfect bij onze meubels en woonkamer ziet er zoveel gezelliger uit. 
Kijk ook zeker even bij de buiten vloerkleden. Onze tuin komt later dit seizoen aan de beurt, maar we hebben al genoeg toffe buiten vloerkleden gespot.


Naast het gezellige plaatje in huis heeft het vloerkleed ook geholpen om de akoestiek in onze woonkamer te verbeteren. Geluiden zijn minder hard, wat zorgt voor een rustigere en aangenamere leefomgeving. Wij zijn een vrij druk gezin, met vaak veel kids over de vloer dus dit is heel fijn.

Als je op zoek bent naar een nieuw vloerkleed voor je huis, raden we zeker aan om de collectie van Tapeso te bekijken. Het kan de perfecte finishing touch zijn die je ruimte nodig heeft!