Home

Kindermusthaves

Ons favoriete denim merk: BOOF!

Ons favoriete denim merk: BOOF!
21 september Ongecompliceerd. Zonder poespas. Zonder bullshit. 

Denim is always a good idea!
Zonder denim kunnen we eigenlijk niet, deze stof is de ideale basis voor een tof outfitje. Het is stoer, casual en altijd hip! Daarom delen wij ook graag ons favoriete jeans label met jullie. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: BOOF! Bij BOOF kijken ze op een andere manier naar kinderen, zonder regels en voorschriften. Bij dit toffe merk bepalen ze zelf hoe ze het doen, wat ze mooi vinden en...wat de mode is. Wij houden wel van zo'n 'eigenwijze' aanpak en kopen hier dan ook elk seizoen weer de nieuwste denim musthaves voor onze kids!

De BOOF DENIM collectie bestaat uit ultra zachte en draagbare jeans voor boys en girls in verschillende hippe modellen. Wij zijn helemaal verliefd op de Solar broeken van BOOF voor de jongens, het grijze exemplaar en de lichtblauwe liggen beide in de kledingkast hier. Deze broek valt lekker skinny en zit vol stretch wat én heerlijk zit én super staat! Een model met ruimte om te bewegen, dat speciaal is ontworpen voor actieve jongens...we love it! 

Voor de meiden kiezen we voor de Finch grijs, een hyperstretch model met 100% bewegingsvrijheid! Deze broek staat voor een moeiteloze stijl en stretch die zorgt voor maximale duurzaamheid. Hij zit onze Julie als gegoten en ze draagt hem met liefde. Een ander favoriet model van haar is de Impulse lichtblauw, in deze broek ziet jouw prinses er elke dag fantastisch uit! Het is een power stretch broek die heel comfortabel aanvoelt! (Klik op de foto)


(Klik op de foto)

Breng snel een bezoekje aan BOOF en scoor jullie favo jeans! 

Boof...een online shop vol met te gekke jeans voor jouw kleine boef