Home

Kindermusthaves

Opbergen is een feestje met de musthaves van Sunware!

Opbergen is een feestje met de musthaves van Sunware!
23 maart Meer ruimte en een opgeruimd gevoel! 

Lieve allemaal! Zoals jullie inmiddels wel weten, komt er bij mij thuis over 2 maanden een derde kindje bij. Super leuk en we kijken hier uiteraard weer enorm naar uit! Maar...een derde kindje betekent ook nóg meer spullen! En laat een georganiseerd huishouden nou niet echt mijn sterkste punt zijn. Tijd dus om me hier alvast een beetje op voor te gaan bereiden en op zoek te gaan naar leuke tips die mij helpen om rust, ruimte en regelmaat te creëren in de verschillende kamers in ons huis.
Hoe hou je je huis opgeruimd en netjes? Dat is toch dé uitdaging voor elke mama en tegelijkertijd ook de basis van ieder huishouden met kinderen. Wij hebben een praktische, maar vooral ook leuke oplossing voor jullie gevonden. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met de essentials voor kids van: Sunware! Het bedrijf dat allerlei oplossingen biedt voor elk opbergprobleem in en rondom huis. En dat...klinkt mij op dit moment als muziek in de oren!Een vloer vol speelgoed of lades van de commode waarin alles door elkaar ligt, hoe krijg je dit soort dingen nou zo snel mogelijk opgeruimd? Nou, door vanaf nu gebruik te gaan maken van deze te leuke en vrolijke Sigma home boxen! De zachtroze of grijsblauwe boxen uit de Sigma home Pastel & Prints collectie zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en hebben een softe touch, look and feel. Ze zijn echt mega stylish! Perfect dus om de  spulletjes van jouw kids in op te bergen. 
Waarom wij zo'n fan zijn van de boxen? Omdat je namelijk een te gekke deksel erbij kunt kiezen. Aangezien ik heel erg mijn best heb gedaan op de inrichting van de babykamer is het wel zo fijn als de opbergboxen daar een beetje bij matchen. En dus word ik heel blij van de deksels met dierenprint die je er nu sinds kort bij kunt scoren. Er is een schattig aapje en een lieve pinguïn, beide passend bij de Pastel & Prints collectie. Zo wordt het een lekkere vrolijke beestenboel in huis! TIP: de Sigma home Organisers zijn natuurlijk ook super tof voor de spullen van papa of mama. Kies een kleur die in je badkamer past en dan kun je eindelijk die badkamer lades eens op een trendy manier ordenen!Kortom, gauw bestellen deze mooie opbergers. Ik zie het nu al voor me dat de kraamverzorgster straks helemaal onder de indruk is van mijn perfect ingerichte commode ;-)HAPPY ORGANISING! 

Sunware...perfectly organised