Kindermusthaves

Oppimpen maar die kinderkamer!

Oppimpen maar die kinderkamer!
06 november Yay, we gaan weer shoppen voor de kinderkamers! Daar krijg ik nooit genoeg van, heerlijk om de kindjes s'avonds in bed te leggen in zo'n sfeervol, gezellig kamertje. Voor Luca zoek ik in verband met zijn leeftijd weer wat stoerdere items dan voor Sam en voor Sophie kan het niet girly genoeg. Aangezien wij 2 maanden geleden verhuisd zijn, kan er qua styling echt nog wel het één en ander gebeuren. En vandaag doe ik inspiratie op bij: Hip Huisje!Hip Huisje is opgericht door Wieteke die het na de geboorte van haar 2 boys zo lastig vond om online toffe en originele kinderkamer accessoires te scoren. Zo ontstond het idee om zelf stijlvolle prints en producten te gaan ontwerpen voor kinderkamers wat uiteindelijk heeft geleid tot Hip Huisje: een te gekke webshop vol met unieke en eigentijdse ontwerpen voor de inrichting van jouw baby- of kinderkamer. Wieteke heeft geen grote voorraden, zo blijven haar items uniek. We love it!

Laten we een rondje gaan maken door de shop. Een grote pré is dat je kunt zoeken op thema. Het geeft rust om voor de kinderkamer 1 stijl te kiezen. Voor Soof ga ik voor de Eenhoornprint, gecombineerd met de donkerroze / goud look. De muurcirkels zijn een eye-catcher aan de wand en de naamkussens ook fantastisch om cadeau te krijgen. Of te geven! Ben je zwanger? Het geboortebord is dan de ultieme musthave, zo ziet jouw hele buurt dat jouw prinsje of prinsesje is geboren. Het gaf mij een mega feestelijk gevoel! Oooh, voor de meiden vind ik trouwens de regenboog muursticker een winnaar, wat een prachtige kleuren. Dan mijn cool kid Luca, nog geen tiener, maar wel echt toe aan iets tofs. Een "Little Man Cave" bijvoorbeeld! We gaan voor hem de perfecte plek creëren om te chillen met zijn vriendjes, beetje gamen. Er is een hele gave kleur groen gebruikt in dit thema, die terugkomt in de kussentjes, groeimeter en het zitkussen. Sam is dol op dieren, vooral op de leeuw. Ook voor hem hoefde ik dus niet lang na te denken, ik vind bij Hip Huisje namelijk enorm veel accessoires met zijn lievelingsdier erop. De vlaggenlijn met leeuwenprint in de kleur bruin fleurt een kamertje enorm op, maar ook het behang is wi-wa-wauw! Voor Sinterklaas vraagt Sam een matching dekbedovertrek en posters om het geheel mee af te stijlen. Onze favoriet? De grote zitzak, ideaal om in te ontspannen en hij is aan beide kanten verschillende bedrukt. Loungen maar! 
Maar er is nog zoveel meer! Hanglampen in allerlei fantastische prints en wat te denken van een vlaggenlijn, zo is het elke dag party in huis. Ook de Sint & Kerstversiering in zwart / wit ga ik straks hier scoren, zo'n zin in deze tijd van het jaar! Last but not least zetten we nog de gepersonaliseerde items in de spotlights, items worden tenslotte nóg leuker met de mooie naam van jouw kindje erop. 

Kortom, bezoek Hip Huisje nu snel via onderstaande link en word net zo enthousiast als wij.