Kindermusthaves

Sea la vie met Smartphoto

Sea la vie met Smartphoto
12 juli TIP: met de code KINDERMUSTHAVES 20 ontvang je 20% korting bij Smartphoto!

Sea la vie! 

Bij ons in Den Haag is de zomervakantie al begonnen en ook wij vertrekken binnenkort naar onze vakantiebestemming!
Daarom leuk om te delen wat ik allemaal meeneem voor de meiden en wat het nog toffer maakt, is dat ik alle items heb laten personaliseren bij Smartphoto. Dit maakt de items net even wat hipper en aangezien mijn kids nogal vaak iets laten liggen.... hoop ik ook dat het nu weer iets vaker boven water komt.

Met stipt op nummer 1 wat niet mag ontbreken in de zomer is een Badponcho. Niks fijners om de meiden een Poncho aan te trekken als ze uit het water komen. Voor Loulou heb ik gekozen voor de Crème kleur en haar naam is geschreven met Fluo Roze letters. Erg blij met deze combinatie! 


Klik op de foto! 

Dan is een leuke gepersonaliseerde pet ook een musthave! Loulou mocht van mij de kleuren samenstellen voor de Baseball Cap. Roze met Fluo Gele letters (LOULOU). Te gek!!! Leuk om te weten: De pet is er voor volwassenen en kinderen in meerdere kleuren, dus twinnen is ook een optie. Klik op de foto! 

Wat ik elk jaar zelf mis is een lekkere Toilettas voor in mijn strandtas. Waar je net even je lipgloss, zonnebrand etc. in kan stoppen zonder dat alles onder het zand zit. En hoe leuk om dit te matchen met de items van de meiden. Ik vond de combinatie die Lou heeft uitgekozen erg vrolijk, dus dit heb ik ook aangehouden voor de Toilettas: Roze met Fluo gele letters. Zonder mijn naam (kan wel), maar met de tekst: SUNKISSED.Klik op de foto!

Oh wat word ik toch blij van een fijne badhanddoek. En hoe tof met naam erop. Nu handig voor op het strand en in het zwembad en na de vakantie ideaal voor het sporten. Ik ga voor de grootste afmeting 70x140 in de kleur Karamel. Perfect voor Julie, dus haar namen borduren we er op in de kleur Crème. Klik op de foto!

Dan mijn laatste favoriet: een gepersonaliseerde rugtas die goed mee kan naar het strand/zwembad en die na de vakantie tof is voor school. De binnenkant van de tas is waterafstotend dus check, deze is hier perfect voor. Weer kies ik voor de roze kleur en de Fluo geborduurde letters. De naam Julie Mack erop en ready to go! 


Klik op de foto! 

Enjoy the holiday!