Kindermusthaves

Sleepyhead: De ultieme musthave voor (aanstaande) ouders!

Sleepyhead: De ultieme musthave voor (aanstaande) ouders!
30 april Een warm “nestje” voor pasgeborenen & peuters
 
Slapen is fijn. En eigenlijk kom je er pas na de geboorte van je kindje achter hoe fijn! Elke newborn ouder loopt er de eerste periode tegenaan: hoe laat ik mijn kleine baby het veiligste en lekkerste slapen en hoe vinden we hier een ritme in? De gebroken nachten kunnen pittig zijn, zeker als ze wat langer aanhouden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je in het begin harstikke onzeker bent of je kindje wel veilig ademend in zijn bedje ligt. Wie is er niet tig keer opgestaan om boven het wiegje te gaan hangen, checkend of jouw grote liefde nog ademt? En wie is er niet weleens geschrokken wakker geworden omdat de kleine ineens ‘out of the blue’ langer doorsliep. Ik weet nog dat ik soms niet eens in het wiegje durfde te kijken. Daarnaast vinden newborns het vaak heerlijk om dicht bij mama in bed te liggen, de ademhaling en het hartritme van de moeder heeft een kalmerende werking op de baby, maar hoe safe is dat? In elk geval deed ik dan geen oog dicht, veel te bang om op mijn kleine uk te gaan liggen.
 
Met een tweede op komst denk ik daar regelmatig aan terug en ben ik op zoek gegaan naar handige tips! Zodoende ontdekte ik ‘Sleepyhead’, dé musthave voor alle aanstaande ouders of ouders van pasgeborenen en peuters! Sleepyhead is een warm ‘nestje’ voor kindjes van 0 tot 36 maanden, zo ontworpen dat baby’s er geborgen in liggen en het baarmoedergevoel wordt nagebootst, waardoor een goede nachtrust wordt bevorderd. Daarnaast is het dé oplossing voor ouders om veilig samen met hun kleine baby te slapen. Zo voorkom je dat je op je mini gaat liggen en kun je zelf ook met een gerust gevoel gaan slapen.
 
Er zijn 2 varianten van de Sleepyhead verkrijgbaar, de Deluxe en de Grand. De Deluxe versie is geschikt voor kindjes van 0 tot 8 maanden en zorgt er voornamelijk voor dat de baby in “rugpositie” blijft liggen. Ideaal dus om te gebruiken als veilig slaapbedje (in zijn eigen bedje of bij jou in bed), maar ook als verschoonkussen of gebruik hem tijdens het voeden. Tot slot kan je kindje hier veilig in spelen, op zijn buikje bijvoorbeeld, door de zachte randen.
 
De Grand versie is voor de iets grotere kindjes van 8 tot 36 maanden en is erg geschikt bij de verhuizing naar een groter bed, de overgang wordt hiermee kleiner gemaakt. Ook is het grote bedje ideaal voor oudere kinderen als bescherming van het omrollen tegen de harde bedranden.
 
Kijk verder en oordeel zelf! De Sleepyhead is te bestellen via onderstaande link in de meest toffe prints en kleuren. Ook nog eens hartstikke stylish dus! Ik ben fan, jullie ook?