Kindermusthaves

Stichting Jarige Job: omdat je elk kind een cadeautje gunt!

Stichting Jarige Job: omdat je elk kind een cadeautje gunt!
10 januari Doneer HIER een cadeau!

We wish you a happy 2022! 2021 was voor veel gezinnen een pittig jaar, alle corona maatregelen hebben er behoorlijk ingehakt. Emotioneel, maar ook financieel...en natuurlijk worden daar dan de kinderen de dupe van.

Bij ons lag er als vanouds een stapel pakjes te shinen onder de Kerstboom, maar zoiets is voor heel veel kinderen niet zo vanzelfsprekend. De feestdagen, het vieren van hun verjaardag, het geven van een kinderfeestje, het trakteren op school en de bijbehorende berg cadeautjes, het lijkt voor onze kids soms zo 'normaal'. Maar dat is het niet! Helaas geldt die vanzelfsprekendheid lang niet voor alle kindjes in Nederland en daar willen wij van Kindermusthaves, voor het vierde jaar op rij, iets aan doen. Daarom steunen wij dit jaar opnieuw: Stichting Jarige Job! Om zoveel mogelijk kinderen een fantastische verjaardag te bezorgen.(Klik op de foto)

In Nederland zijn er ieder jaar weer tienduizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er simpelweg niet voldoende geld voor is. De crisis waarin we zitten maakt het voor een heleboel gezinnen nog zwaarder dan voorheen en de aanvragen van de cadeauboxen van Stichting Jarige Job rijzen dan ook de pan uit. Het is natuurlijk hartverscheurend dat er voor al deze kindjes geen slingers en ballonnen in de woonkamer hangen op hun oh zo belangrijke verjaardag en dat zij geen leuke traktaties kunnen uitdelen in hun klas. En dat zijn toch dingen die elke mama elk kind gunt? 

Daarom zijn wij ook zo enthousiast over Stichting Jarige Job! Zij zetten zich voor al deze kinderen in door het geven van een verjaardagsbox, vanuit de gedachte dat elk kind een verjaardag verdient. En daar is toch elke mama of papa het mee eens! Wij zetten vandaag graag dit geweldige initiatief in de spotlights op Kindermusthaves, zo helpen wij ze mee om ook dit jaar weer zoveel mogelijk cadeaus in te zamelen voor Jarige Job. Daarnaast maken we direct van de gelegenheid gebruik om onze kids uit te leggen dat de wijze waarop wij hun verjaardagen vieren, niet voor iedereen is weggelegd. 


(Klik op de foto)

Wat doet Stichting Jarige Job precies? Zij geven een ouder of hulpverlener de mogelijkheid een verjaardagsbox aan te vragen voor een kindje die zijn of haar verjaardag niet kan vieren. De box, t.w.v. ongeveer EUR 20,00, is gevuld met alles wat nodig is voor een echte verjaardag. Zowel voor thuis als op school! Versieringen, traktaties, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een tof cadeau. Op deze manier worden inmiddels meer (!) dan 80.000 kinderen toch nog getrakteerd op een verjaardag die zij nooit meer zullen vergeten!

Wil je na het lezen van bovenstaande net als wij heeeeel graag wat doen voor de Stichting…dat kan! Op dit moment loopt er namelijk een hele mooie actie van Stichting Jarige Job én PostNL, die jouw en onze hulp hard nodig hebben. Wat kan je doen? Wij vragen jullie om in deze januari maand nieuwe cadeautjes voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar te doneren voor in de verjaardagsboxen. Belangrijk dat de cadeautjes nog nieuw in de verpakking zitten, zodat het voor andere kindjes ook voelt als een écht cadeautje. Kinderen zien alles! 


(Klik op de foto)

Meedoen met de actie? Ga dan snel naar postnl.nl/mooigebaar om eenvoudig een gratis verzendlabel aan te maken. Dit plak je op de doos waarin je je nieuwe cadeautje gestopt hebt. Heb je geen printer? Geen probleem. Je kunt het label ook laten uitprinten bij een PostNL-punt. In januari kun je je pakketje doneren door het mee te geven aan een PostNL pakketbezorger wanneer deze toch al een pakketje komt bezorgen bij je. Of geef het dus af bij een PostNL-punt.


(Klik op de foto)

Mooi gebaar!
In elke verjaardagsbox komen meerdere cadeaus. PostNL bezorgt deze boxen vervolgens samen met Stichting Jarige Job bij kinderen die het minder breed hebben. Let op, het gaat wel echt om nieuwe cadeautjes! Het is belangrijk dat deze kinderen een écht verjaardagsgevoel krijgen! Wij vinden dit een fantastisch initiatief van PostNL en werken hier elk jaar weer graag aan mee. Hebben jullie ook een cadeautje over voor een ander kindje en wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan snel meer over de #mooigebaar campagne! TIP: Check ook zeker even de cadeautips! Niet alle cadeaus zijn namelijk geschikt voor in de box. 

Stichting Jarige Job… er is geen mooier gebaar dan samen te delen in de decemberfeestvreugde