Home

Kindermusthaves

Style Heroes by Kixx!

Style Heroes by Kixx!
15 augustus Kixx Online: de leukste online winkel voor babykleding, kinderkleding en tienerkleding!
 
Volgende week beginnen de eerste scholen weer en dus begin je waarschijnlijk zo langzamerhand alweer aan de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. En dan ga je natuurlijk vooral op zoek naar leuke fashion lookjes die jouw zoon of dochter laten shinen op het schoolplein! 
 
Die lookjes scoor je bij Kixx Online: een online winkel met de allerleukste kinderkledinglabels onder 1 dak. De collecties en kinderkledingmerken worden dagelijks aangevuld en uitgebreid en of je nou op zoek bent naar stoere, schattige, stijlvolle of sportieve kleding voor jouw kids…bij Kixx Online vind je het allemaal! 

En dit jaar heeft Kixx wel een hele leuke campagne bedacht: STYLE HEROES! Allerlei te gekke outfitinspiratie gebaseerd op verschillende stijlen. Jouw prins of prinses zal zich dit schooljaar nog beter voelen in een outfit die bij hem of haar past, maar het vinden van de juiste kledingstijl is best een ontdekkingsreis. En daar zijn wij voor! In samenwerking met Kixx Online laten wij van Kindermusthaves je kennismaken met verschillende stijlen die het vinden van de juiste look heel gemakkelijk maakt! 

Er zijn 6 verschillende 'heroes':

Wild Child
Avontuurlijk, stoer, play-proof en comfortabel

Little Fashionista
Trendy, fashionable en uitgesproken

Nature Lover
Minimalistisch, organic en praktisch

Sporty Star
Sportief, comfortabel en draagbaar

Classy Kid
Klassiek, preppy en collage

Spotlight Seeker
Opvallend en uitgesproken

Welke hero past het beste bij jouw kiddoo? Onze oudste boy Luca is een echte Sporty Star, houdt van sweatpants, baggy T-shirts en het moet vooral lekker zitten. Girly Julie matcht enorm met Little Fashionista, opvallende prints, altijd gekleed volgens de laatste trends en als zij langsloopt moet je gewoon eventjes omkijken. Last but not least hebben we onze Wild Child Sam, knotje in zijn haar... een mega stoer mannetje die steevast het avontuur opzoekt! 


Klik op de foto voor de jas! 

Klik op de foto voor de flared pants! Klik op de foto voor de jas! 

Check snel HIER welke items er bij jouw favo Style Hero passen!