Kindermusthaves

Terug naar school met A Little Lovely Company!

Terug naar school met A Little Lovely Company!
04 september Altijd verpakt als lovely cadeautje

Dag zomervakantie en hallo new schooljaar! Ik vind het elk jaar altijd wel even een dingetje, het juiste ritme vinden na die heerlijke weken vol zon, ontspanning, uitslapen en genieten. Ineens moeten we allemaal weer zoveel. Vroeg opstaan, op tijd naar bed, broodtrommels vullen. Maar als ik er eenmaal inzit, is het uiteraard ook weer prima. Waar ik wel elk jaar enthousiast van wordt, is het scoren van nieuwe, frisse spullen die mijn kids laten shinen op school! En vandaag doen wij dat bij: A Little Lovely Company! Hun nieuwe collectie staat inmiddels online en is weer geweldig leuk. Dit fantastische kids lifestyle merk kennen wij al langer, regelmatig brengen we een bezoekje aan hun mooie webshop voor bijvoorbeeld de kinderkamer of speelgoed. Zij hebben namelijk echt de unieke (kwaliteits)producten voor baby's en kinderen waar wij een WAUW-gevoel van krijgen. Originele designs met liefde en oog voor details...making life lovely! Niet alleen in Nederland een begrip, maar ook internationaal een groot succes. En wij snappen wel waarom!

Aangezien we ons op dit moment in de back to school periode bevinden, richten we ons nu op het thema "Onderweg & Naar School", we zoeken musthaves voor de kinderen die de start van het schooljaar wat gezelliger maakt. Denk hierbij aan broodtrommels, drinkflessen, rugtassen en etuis. Luca, Sam & Julie zijn altijd gek op deze spullen en weten inmiddels precies wat ze wel (en vooral ook niet ;-)) willen. Dus roepen zij blij welk thema deze keer hun voorkeur heeft en storten we ons op al het leuks dat hierbij past!Luca ziet graag heel veel dino's voorbij komen en dan zit hij bij A Little Lovely Company perfect. Erg handig is de lunch- en snackbox set, bestaande uit 4 bakjes in verschillende formaten. Een bakje voor het fruit, eentje voor de liga en de grote voor het brood. Wij gebruiken ze thuis ook weleens als opslag in de keuken. Zo blijft alles lekker gescheiden! Bij deze set kopen we de matching drinkfles, rugtas en etui. Julie is op slag verliefd op de bloesemprint, lekker girly. Er zijn 2 modellen rugzakken om uit te kiezen, een kleiner formaat voor peuters en een groter exemplaar voor Juul haar leeftijd. Hier past net wat meer in! Sam kiest voor zijn bosvriendjes, vooral de RVS drinkfles is hier favoriet, de drinktuit is erg handig en je kunt er ook warme dranken in bewaren. De kleuren zijn helemaal van nu en de print is zowel voor de meiden als jongens een knaller!
Ik ben fan van matching sets, omdat het zo leuk bij elkaar staat, maar natuurlijk kun je ook wat items mixen. De etui met de vlinders past hartstikke goed bij de bloemenprint en de drinkfles met jungle tijgers heeft het ook prima naar zijn zin met de diertjes uit het bos. Kortom, lekker verder kijken en shoppen maar die coole schoolspullen!HAPPY NEW SCHOOLJAAR!