Kindermusthaves

Zij maken het ouderschap cool!

Zij maken het ouderschap cool!
31 januari Joehoe, er is een baby onderweg! Wat een feest. Een zwangerschap is magisch en als je je goed voelt ook volop genieten. Samen met je partner fantaseren over hoe jouw zoontje of dochter eruit zal zien, namen bedenken en gemiddeld 100 keer per dag kijken naar de babyuitzet. Want jeetje, wat heb je zin om te 'baby shoppen'! Bof jij even dat je als mama, zeker bij een eerste, volop los kunt gaan op schattige kleertjes, kleine speentjes, slaapzakjes én de babykamer. 

Maar...er staat natuurlijk 1 belangrijke musthave met stip bovenaan: de kinderwagen! Vanaf het moment dat je weet dat er een mini mensje in jouw buik groeit zie je jezelf waarschijnlijk al achter een stijlvolle en comfortabele kinderwagen lopen. Er zijn ontelbare modellen om uit te kiezen en wij helpen je vandaag een beetje op weg. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met de kinderwagens van Anex! Zij maken het ouderschap GAAF en dat klinkt ons als muziek in de oren. Anex is een internationaal label dat als doel heeft jou de kinderwagen van je leven te bezorgen. Kiezen tussen stijl en gemak? Helemaal niet (meer) nodig! Camouflage, kunstleer of printjes, er wordt bij Anex volop geëxperimenteerd met verschillende kleuren en materialen waarbij de veiligheid en comfort voor jouw kindje áltijd voorop staat. Kortom, kinderwagens om helemaal verliefd op te worden! 

We maken dolgraag een rondje met jou door de collectie! Zelf hebben wij momenteel geen kinderwagen nodig, maar bedenken welke we anders hadden gekozen vinden we uiteraard helemaal niet erg ;-) Er zijn verschillende types, wij bekijken vandaag het Anex e/type, dit is het nieuwste model die beschikt over een heleboel leuke, fijne  functies en is tegelijkertijd nog steeds heel makkelijk in gebruik. Deze kinderwagen leent zich perfect voor wandelingen over allerlei type ondergronden, van de stoep tot het bos of het strand. Dit wordt mogelijk gemaakt door de drievoudige schokabsorptie, de schokdempers werken gelijktijdig op de voorwielen, achterwielen en op het frame en zorgen zo voor een soepele rit en maximale wendbaarheid. Dat wordt genieten! Kenmerkend aan het e/type is het zachte kunstleer in luxe tinten. Op straat zal iedereen naar jouw wagen kijken! Er zijn 4 verschillende kleuren om een keuze uit te maken, van het lichte Soul, tot Gothic, Caramel en het donkerste Noir. Prachtig zo'n compleet zwarte wagen, dat is wel 1 van onze favorieten. En daarnaast zijn er nog 3 specials: Boho, Art of Joy. Alleen van de namen worden wij al blij! Wij zijn echte Boho types, deze combinatie van 2 bruintinten is echt te mooi. Joy is lekker een beetje gek met zijn smiley's terwijl Art iets kunstzinnigs uitstraalt. Voel je vrij jezelf te uiten in jouw ouderschap! 

Dan nog wat praktische informatie die heel overzichtelijk wordt aangegeven op hun website. Zo zie je bijvoorbeeld heel duidelijk wat er allemaal is inbegrepen bij de kinderwagen van jouw keuze. Denk aan luchtvrije wielen, een muggennet en voetenhoes voor de reiswieg. Bij de technische informatie kun je o.a. lezen dat de wagen is voorzien van een automatisch beveiligingssysteem en een schoenvriendelijk remsysteem. Benieuwd naar het gewicht en de afmetingen? Check! De combinatie van elegantie en gemak is echt de aller grootste pré van deze unieke kinderwagen! Ga Anex vooral verder ontdekken en wat zal jij straks shinen met je kleintje. TIP: volg hun social media pagina voor inspiratie!