Home

Kindermusthaves

TIP: de baby afdeling van de Bijenkorf!

TIP: de baby afdeling van de Bijenkorf!
07 mei Hét meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is
 
Zachte babykleding, schattige accessoires, een stijlvolle collectie voor alle baby’s tot en met maat 92. Waarom shoppen bij de Bijenkorf? Omdat de allerkleinsten alleen het állerbeste verdienen!
 
Babypakken, rompers en babyslofjes, als (aanstaande) mama van een baby kun je er geen genoeg van krijgen. Niks leukers dan heel veel musthaves scoren voor jouw baby girl of baby boy! Daarom maken we vandaag op Kindermusthaves graag een rondje met jullie door de babyafdeling van de Bijenkorf!
 
Laten we beginnen bij het prachtige label Petit Bateau. De babypakjes en rompers van dit merk zijn om verliefd op te worden. Voor mijn jongste zoontje heb ik het babyblauwe pakje met kraagje en Petit Bateau opdruk, dat pakje voelt zo zacht en staat zo enorm schattig. Ook de rompers van dit merk zijn hier zwaar favoriet. Ze hebben zulke fijne, rustige dessins en vallen zo perfect om de kleine babylijfjes. Maar er zijn nog meer mooie merken voor jouw baby. Denk aan pakjes van Ralph Lauren, rompers van Tommy Hilfiger en heel veel leuks van Koeka!
 
Naast babykleding kunnen ook lieve babyslofjes niet ontbreken. En ook die vind je bij de Bijenkorf! Wij tippen jullie graag de leren babyslofjes van Easy Peasy. Easy Peasy staat voor ecologisch, fashion en top kwaliteit. Hoog op ons verlanglijstje staan de babyslofjes van Donsje Amsterdam, echt eye-catchers aan de kleine voetjes.
 
Maar je vindt hier nog veel meer te gekke babyfashion. Conclusie, gauw een bezoekje aan de babyafdeling van de Bijenkorf!
 
HAPPY SHOPPING!