Tips

Kindermusthaves

TIP: In The Pudding Club

TIP: In The Pudding Club
08 mei Your Pregnancy Guru in a Box‎
 
Iedereen weet dat de zwangerschap een roze wolk is met (af en toe) een grijze rand van extra kilo’s, irritante hormonen, nachtelijke levensvragen, bizarre vreetrituelen en nieuwe kwaaltjes-avonturen. Elke mommy to be kan dus best wat liefde en aandacht gebruiken! Dat geeft In The Pudding Club met maandelijkse zwangerschapsboxen en de kraambox. Zij begrijpen namelijk precíes wat je in elke fase nodig hebt en maken een feestje van de zwangerschap en kraamperiode!
 
Wat kom je tegen in deze leuke box? Je treft 5 advieskaarten aan waar je direct iets mee kan doen als aanstaande moeder en daarnaast nog 5 producten waar je echt iets aan hebt als zwangere vrouw. Kortom, product en advies in één! Alle zwangerschapsinformatie, adviezen en praktische tips die je ontvangt, zijn opgesteld door betrouwbare experts. Zij zijn gespecialiseerd in de zwangerschap en delen de meest relevante informatie voor iedere zwangerschapsmaand en de kraamperiode.
 
Er is keuze uit 9 verschillende boxen, allemaal gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap. Je kunt eenmalig een box bestellen, maar ook kiezen voor een abonnement, dan ontvang je 3, 6 of 8 boxen. Ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld jouw zwangere vriendin of zus!
 
In The Pudding Club is er voor iedere leuke, verwarrende, energieke, slopende, blije, spannende, bijzondere en pittige zwangerschap! Met deze box heb je iedere maand iets om naar uit te kijken.
 
Klik snel verder via onderstaande link en lees meer over In The Pudding Club!
 
In The Pudding Club: Voor iedere maand in de zwangerschap een box én net daarna!