Home

Kindermusthaves

TIP: Kids Architects!

TIP: Kids Architects!
13 december Stijlvolle kids kamers

Yeah, het is weer tijd voor een dosis kinderkamerinspiratie! Trendy, speels, praktisch en stijlvol...allemaal elementen die wij graag in een baby- of kinderkamer terug zien. Maar, hoe creëren je nou de kamer van je dromen? Dat is in de praktijk nog best lastig, een beetje hulp kunnen we daar allemaal wel bij gebruiken.(Klik op de foto)

Maak daarom kennis met: Kids Architects! Zij ontwerpen en creëren fantastische kids kamers. Of het nu gaat om een stoere safari kamer voor een avontuurlijke kleuter of een hippe meidenkamer voor jullie puberdochter, Kids Architects gaat samen met jullie die droomkamer realiseren. Hierbij is het goed om te weten dat jouw kind "de architect" altijd centraal staat in het stylen van hun dreamroom! 


(Klik op de foto)

Wij zijn inmiddels al een beetje in hun portfolio gedoken en zijn helemaal enthousiast. Aangezien 1 van ons gaat verhuizen volgend jaar, is Kids Architects ook voor onszelf een geweldige tip. We zien unieke bedden voorbij komen, het bedhuisje met de glijbaan eraan komt sowieso in Sam zijn kamer te staan! Maar ook de caravan is te leuk. Ik zie prachtig dierenbehang, een eye-catcher van een wandkleed, beestachtige kleedjes voor op de vloer, lieve kussens en een fantastische boekenboom! 


(Klik op de foto)

Hoe het in zijn werk gaat? Breng een vrijblijvend bezoekje aan de showroom in Haarlem en neem de plattegrond, foto’s en/of afmetingen van de kamer mee. Jouw zoontje of dochter ontvangt een leerzame creatie en naast een mood-presentatie ontvangt “de architect” een persoonlijk aandenken. De papa en mama ontvangen vervolgens een vrijblijvende prijsopgave. Weet je wat tof is? Er zijn al mega veel accessoires en te gekke speelgoed items direct los in de winkel te scoren! (Klik op de foto)

Kids Architects heeft dus ook heel mooi speelgoed, wat alleen in de winkel zelf te koop is. Al hun speelgoed is gericht op "Ontwerp, Leer & Creëer". Denk aan mooie puzzels, speelkleden, een tof Ganzenbord spel en allemaal te gekke dingen voor het buitenspelen. 

TIP: het áller leukste is dus echt om de dames van Kids Architects te bezoeken in hun showroom in Haarlem, aan het Donkere Spaarne 22. De showroom bezoeken is namelijk al een feestje! (Klik op de foto)