Kindermusthaves

TIP: Lifestyle2love!

TIP: Lifestyle2love!
12 mei Invulboeken...een mooie herinnering voor later

Zodra je mama wordt, word je leven gevuld met mijlpalen! Dat begint al tijdens de zwangerschap en zet alleen maar door zodra je kindje is geboren en opgroeit. Het liefste zuigen wij alles van onze kinderen op, zodat we maar niks vergeten en alles zo intens mogelijk beleven! Maar het leven raast zo nu en dan voorbij en dus is het logisch dat je soms wat dingen vergeet, zeker als er meer prinsjes en prinsesjes bijkomen. (Klik op de foto)

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen en om later al die mooie herinneren terug te halen, zijn wij verslaafd aan het maken van fotoboeken en aan het verzamelen van invulboeken. Hoe verliep onze zwangerschap, wie kwamen er allemaal op kraambezoek en hoe was Luca eigenlijk als baby? Toen hij 7 jaar geleden geboren werd, verwachtte ik elk geluidje en elke beweging voor altijd in mijn geheugen gegrift te hebben, maar 7 jaar later en nog 2 kindjes verder, ben ik blij dat ik mijn boeken heb om heerlijk in terug te lezen! En te mijmeren over hoe bijzonder het was om voor het eerst moeder te worden. (Klik op de foto)

Een online winkel waar je prachtige invulboeken kunt vinden, is Lifestyle2love. Echt een shop om van te houden! Er zijn 7 verschillende stijlvolle invulboeken ontworpen, passend bij elke fase waarin jij en je kindje zich bevinden. Naast het Zwanger- en Kraambezoek boek, hebben wij ook het Babyboek thuis liggen. Klaar om te vullen met de hoogtepunten van het eerste jaar! Ook het 'Kletskous' boek zetten we hier in de spotlights, in dit uitsprakenboekje schrijf je de leukste uitspraken en grappigste versprekingen op van jouw mini. Tot wel 50 uitspraken! Goed om te weten: in elk boek is voldoende ruimte voor foto's en tekeningen. Zo wordt het nog persoonlijker! Alle boeken hebben een harde omslag met goudfolie sterretjes. Love it! (Klik op de foto)

Naast de verschillende invulboeken tref je hier ook hele mooie mijlpaal- en ansichtkaarten. Geweldig om cadeau te geven of iemand een kaartje te sturen. Wil je op originele wijze je zwangerschap onthullen? Doe dit dan met de originele kraskaarten van Lifestyle2love! Wat een verrassing. Bij de 'Papierwaren' zien we een handige Weekplannen en Verjaardagskalender, lekker stylish om in huis op te hangen. (Klik op de foto)

Kortom, breng snel een bezoekje aan Lifestyle2love en bekijk al hun prachtige invulboeken en andere paper musthaves! TIP: te gek om cadeau te geven tijdens een babyshower of als kraamcadeau. 

Het leven zit vol mijlpalen