Kindermusthaves

TIP: Little Mack!

TIP: Little Mack!
08 september Zoals jullie weten, vinden wij het bij Kindermusthaves leuk om jullie regelmatig te tippen over online shops waar je als trotse mama echt even een kijkje moet nemen om jouw musthaves te scoren! Vandaag laten wij jullie kennismaken met Little Mack. Wellicht kennen jullie deze prachtige winkel vol babyartikelen al, maar wist je ook dat zij sinds 2015 naast hun bestaande webwinkel nu ook een ‘fysieke’ winkel hebben geopend in Hoofddorp?
 
Little Mack is een babywinkel vol prachtige artikelen, die hoog scoren op fashion gebied. Ben jij een hippe mama, die houdt van klassieke spullen in zachte, neutrale kleuren en ben jij continue op zoek naar accessoires die jouw kindje stijlvol voor de dag doen komen? Dan zul jij bij Little Mack jouw geluk niet op kunnen.
 
Mooie, zachte newborn pakjes, bijzondere luiertassen, exclusieve voetenzakken en boxbekleding om verliefd op te worden….zomaar een greep uit hun veelzijdige collecties vol met musthaves voor de mama’s en hun kleine kroost. Alle items stralen luxe, rust en comfort uit, dingen die je zo belangrijk vindt en die je je baby zo gunt.
 
Ook voor originele kraamcadeaus of babyshowergifts slaag je hier gegarandeerd. Wat denk je bijvoorbeeld van lekker geurende babykaarsen, een speenketting die een extra touch aan een outfitje geeft of een musthave billendoekjes en luiermapje? De mommy of mommy to be zal zich helemaal in haar element voelen.
 
Nieuwsgierig geworden naar de vele items die Little Mack rijk is? Breng deze webshop dan gauw een bezoekje via onderstaande link en wordt net zo enthousiast als wij!