Tips

Kindermusthaves

TIP: Mini Miles en de Milestoneposter!

TIP: Mini Miles en de Milestoneposter!
08 december Maak van geluksmomenten onvergetelijke herinneringen

Geluksmomenten...als ouder komen die zo vaak bij je voorbij! Als moeder van 3 kinderen in verschillende leeftijden heb ik al van alles meegemaakt en bij elk kind ben ik bij elke stap die ze maken weer net zo trots. Mijn oudste die binnenkort mag afzwemmen voor zijn A-diploma, mijn middelste die volgende week op de basisschool gaat starten en mijn lieve baby Sophietje van bijna 5 maanden die elke week wel wijzer en groter lijkt te worden. Al hun mijlpalen wil ik in mijn hoofd opslaan!
Maar dat lukt natuurlijk niet. Het leven van een kersverse papa of mama is vaak hectisch en dus sta je soms te kort bij die mooie momenten stil. En als iemand dan vraagt "wanneer sliep Luca zijn eerste nacht door" of "hoe oud was Sam toen hij zijn eerste woordje zei"? Dan kun je je dat soms niet echt meer herinneren, zo jammer vind ik dat. Zeker omdat je zo enorm trots bent op het moment dat jouw kleine wondertje het doet! 

Daarom ben ik zo blij met deze ontdekking: Mini Miles! Een webshop vol met de leukste Milestoneposters. Dit is het moment om alle mijlpalen van jouw kleintje vast te leggen in een uniek dagboek. Wanneer heeft Sophie voor het eerst gezwommen, geeft ze haar mama een kus en eet ze haar eerste fruit- of groentehapje? Word nu al blij van het idee dat ik dit altijd terug kan vinden! 
Laten we beginnen bij de Milestone Krasposter, de poster die moment van rust creëert, zodat je écht even stil kan staan en kan genieten van jouw baby. Je kunt de naam van jouw mini in het wolkje bovenaan de poster schrijven en daaronder vind je 26 verschillende mijlpalen die je open kunt krassen. Na het krassen vermeld je de datum erbij en hoppla...voor altijd vastgelegd. En natuurlijk hang je die mooie poster ergens in huis op! 
Naast de originele Milestoneposter, kun je ook kiezen voor de compacte Mini Miles Milestoneposter in A4 formaat. Een kleiner formaat dus en in 3 verschillende thema's verkrijgbaar. Voor Soof kies ik voor de flamingo's. Lekker roze, aangezien ik de poster in haar kamertje ga ophangen, je kunt de poster met lijst erbij bestellen. Deze posters zijn volledig beschrijfbaar en dus te personaliseren. Zo creëer je een geweldig en origineel babydagboek op een leuke manier wat nog jaren meegaat en met de tijd alleen maar mooier wordt!Kortom, deze Milestoneposters  creëeren momenten van rust, zodat je écht even stil kan staan en kan genieten van jouw baby. Snel jouw poster bestellen bij Mini Miles en vastleggen maar al die mijlpalen! 

Milestone poster....niet alleen dat eerste jaar leuk, maar met de tijd alleen maar mooier!